Organizátori zrušili v stredu počas zápasu Slovensko - Nemecko fanzónu v Bratislave
15 | 05 | 2019 I Aneta Leitmanová

Organizátori zrušili v stredu počas zápasu Slovensko - Nemecko fanzónu v Bratislave. Dôvodom je nepriaznivé počasie. Domáci ale aj zahraniční fanúšikovia hokeja, sa tak budú musieť presunúť do podnikov v meste. Informuje portál NOVINY.SK.


Niekoľko minút pred zápasom Slovenska s Nemeckom organizátori oznámili, že fanzóna na Trnavskom mýte v Bratislave sa ruší. Dôvodom je dážď a silný vietor.

odobná situácia nastala aj v Košiciach pondelok 13. mája. V tento deň vydal Slovenský hydrometeorologický ústav  aj výstrahu prvého stupňa pred vetrom pre celé Slovensko. ​"Bezpečnosť fanúšikov je u nás na prvom mieste. Nepretržite sledujeme vývoj počasia a sme v kontakte s meteorologickými spoločnosťami. Vzhľadom na riziká, ktoré kvôli silnému vetru hrozia, sme sa rozhodli, že brány fanzóny v Košiciach v pondelok ostanú zatvorené,“ povedal riaditeľ pre partnerstvá a špeciálne projekty 2019 IIHF MS Lukáš Donoval.

V pondelok mala v košickej fanzóne vystúpiť i skupina IMT smile, jej koncert je zrušený. Kapela vystúpi v náhradnom termíne 19. mája vo fanzóne v Bratislave. Pre Košičanov sa snaží organizátor zabezpečiť náhradný program.

Oficiálne fanzóny si fanúšikovia pochvaľujú. Stali sa miestom skvelej atmosféry aj pre fanúšikov, ktorým sa nepodarilo zabezpečiť si vstupenky na jednotlivé zápasy.