Kráľovná tvrdo zasiahla. Prísne kontroluje režim vojvodkyne Meghan
14 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Vojvodkyňu Meghan kritizuje verejnosť kvôli porušovaniu kráľovského protokolu, avšak pravda je taká, že na ňu v jednom kuse niekto dohliada. Manželku princa Harryho totiž úpenlivo sleduje kráľovná Alžbeta II.


Ten, kto by čakal, že si americká herečka svoje miesto v britskej kráľovskej rodine už napevno vydobyla a dostala sa tak aspoň trochu voľnosti, mýlil by sa. Naopak, vyšlo najavo, že už v časoch tesne pred jej minuloročnou svadbou s princom Harrym sa jej režim sprísnil a od tej doby sa to nezmenilo.

Pôvodne s nim mala kanceláriu a služobníctvo v Kensingtonskom paláci. Ešte predtým, než sa odsťahovali do Frogmore Cottage, sa ich agenda sa začala vybavovať priamo v Buckinghamskom paláci, teda pod dohľadom kráľovnej.

Merkelová: Nemecko by sa mohlo vydať na cestu uhlíkovej neutrality 2050
Nemecká kancelárka Angela Merkelová na medzinárodnej klimatickej konferencii v Berlíne v utorok vyhlásila, že by sa rada pridala k ostatným európskym krajinám, ktorých cieľom je do roku 2050 dosiahnuť tzv. uhlíkovú neutralitu - tento cieľ však musí... Čítať ďalej
14 | 05 | 2019 | tasr


Dôvodom malo byť údajne to, že služobníctvo bolo "zdesené" po tom, čo sa do médií začal vyjadrovať otec Meghan Thomas Markle a jeho názory plnili titulné strany britských médií. To boli problémy, ktoré bolo nutné hasiť!

"Toto rozhodnutie bolo urobené, keď začal Kensingtonský palác denne vydávať vyjadrenia ohľadom otca Meghan Markleové," uviedol pre Daily Mail zdroj z paláca.