Kto je slušný, kto je neslušný, Kiska, Matovič? Pýta sa Fico rozhorčene vo videu. Pozrite si ho
11 | 05 | 2019 I Aneta Leitmanová

Béla Bugár sa dnes vyjadril, že ako koaličného partnera ho "štve", že sa predseda Smeru-SD Robert Fico po schválení zastropovania dôchodkového veku poďakoval ĽSNS.  Zdôraznil, že ak sa Most-Híd dozvie, že Smer-SD rokuje s ĽSNS o kandidátoch na ústavných sudcov, bude trvať na verejnej voľbe. Podľa Bugára je asi Ficove poďakovanie neslušné.


MImochodom, o tom čo považuje Smer za slušné a neslušné do parlamentných volieb  už skôr,  pred Bugárom a jeho dnešnými výrokmi natočil video. Opäť si kopol do Kisku, Matoviča, ale aj Sulíka.

Hrabko tvrdo do Kisku: Je to jediný prezident, ktorý svoj štát označuje za mafiánsky. Nie je to normálne!
Žiadny z prezidentov štátov V4, ale ani žiadny z doterajších slovenských prezidentov, okrem Andreja Kisku, neoznačil svoj vlastný štát za mafiánsky. Nie je to štandardné ani normálne, povedal v TABLET.TV publicista Juraj Hrabko. Čítať ďalej
11 | 05 | 2019 | Peter Králik/TASR


"Až do parlamentných volieb v marci 2020 sa budeme verejnosti pýtať, kto je v politike slušný a kto neslušný? Máme tu vládnu zostavu, ktorá dokázala vládnuť vo veľmi ťažkej situácii. Aká je ponuka na trhu? Ako vyzerá alternatíva? Sú ňou Kiska, Sulík alebo Matovič?", hovorí Fico vo videu.