Multimilionár Anton Zajac rozhodne nešetrí. Dal si postaviť plaváreň hneď za rakúskymi hranicami
30 | 04 | 2019 I Aneta Leitmanová

Slovenský milionár Anton Zajac odhalil nové fotky svojho luxusného sídla. Nehanbil sa pochváliť ani svojim novým bazénom.


Obrovské sídlo biznismena z ESETu Antona Zajaca sa nachádza neďaľeko za hranicami rakúska v pokojnej dedine na okraji obce Wolfsthal. Žije tam do tisíc obyvateľov, medzi nimi nájdeme aj mnohých Slovákov.

Spolumajteľ ESETu si v dedine postavil veľkú plaváreň s obytnou časťou. Vďaka tomu sa stal stredobodom pozornosti, keďže ide o najmodernejšiu stavbu v rakúskej dedine.

Harabin zneužíva Husáka, Mikloška aj kresťanov v liečení si vlastnej traumy z prehry
"O mojej osobe sa hovorí, že viem zjednotiť aj kresťanov s komunistami," začal svoje "zadumanie" sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin. Čítať ďalej
30 | 04 | 2019 | Roman Suchý


Obyvatelia obce tiež klebetia o nehnuteľnostiach, ktoré tam skúpil. Od hlavnej cesty je na konci dediny vidieť historickú budovu, ktorá sa rekonštruuje. Na stavbe údajnú pracujú slovenskí robotníci.

Kiska "bojuje so zlom", no sám ho predstavuje. Usvedčujú ho Levočské strojárne, Istrobanka aj KTAG
Je už viac ako isté, že Andrej Kiska zanechá hlbokú stopu v pamäti ľudí. Doterajší slovenskí prezidenti boli šedé, nevýrazné osobnosti, pri ktorých bol postoj buď neutrálny až väčšinou kladný, alebo naopak. Pri Kiskovi sa však mienka veľkej časti... Čítať ďalej
30 | 04 | 2019 | Aneta Leitmanová


Anton Zajac pre týždenník PLUS 7 DNÍ priznal, že výstavba jeho súkromnej plavárne mu trvala štyri roky, je premyslená do najmenšieho detailu a na jej stavbu vyčlenil rozpočet, ktorý sa hýbe v státisícoch eur. „Ide o súkromný projekt. Plaváreň využívajú priatelia, kolegovia a rodina. Ich okruh je dosť veľký na to, aby bola stavba využitá," povedal.

Anton Zajac pôsobí najmä v biznise s informačnými technológiami. Podľa posledného rebríčka najbohatších Slovákov je na 17. mieste. Jeho odhadovaný majetok je 250 miliónov eur. Okrem toho má Slovenský biznismen ešte niekoľko nehnuteľností na Floride a v Kalifornii. V Rakúsku tiež vlastní Karolinenhof a rodinný dom, ktorý zdedil po rodičoch.