AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFO K 8:00 HOD.: Kde sú radary na dialniciach? Aké sú uzávierky v Bratislave?
29 | 04 | 2019 I stellacentrum.sk

Sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, na východe a severe Slovenka mokrý. 


Väčšina horských priechodov je zjazdná, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký,

Kompa Záhorská Ves – Angern premáva 

Moravský Svätý Ján – Hohenau je otvorený.

Kompa vo Vojke premáva.

Pezinská Baba prejazdná v oboch smeroch

Strečno: zjazdné v oboch smeroch v zúženom profile - aktuálne zdržania a nehody nájdete nižšie.

Hraničné priechody zdržania:

Vyšné Nemecké: nákladná doprava vstup: 30 minút, výstup: 0 minút. Osobná doprava vstup: 30 minút, výstup: 0 minút
Ubľa: osobná doprava vstup: 30 minút, výstup: 0 minút
Poľsko - na poľskej strane sa môžete sa zdržať pri priebežných kontrolách

AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFORMÁCIE:

NEHODY ODSTRAŇUJÚ:

  • za Považskou Bystricou, v smere do Domaniže, je to v neprehľadnom úseku jazdite opatrne

  • v Košiciach na Južnom nábreží, v smere na Most VSS, blokovaný je jeden jazdný pruh


KOLÓNY A ZDRŽANIE:   

  • na D2 za Stupavou, v smere do Bratislavy, zdržíte sa do 10 minút,

  • v Bratislave na ulici Svornosti a na Popradskej sa v smere do mesta zdržíte do 20 minút

  • v Bratislave na Račianskej sa v smere do mesta zdržíte 10 minút

  • na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom, v smere od Senca sa zdržíte 10 minút

  • z Čiernej Vody a z Vajnôr, v smere do Bratislavy, sa zdržíte 10 minút

  • v Dunajskej Lužnej, v smere do Rovinky a Bratislavy, zdržíte sa 20 minút

  • v Moste pri Bratislave, v smere do Bratislavy, zdržíte sa 15 minút

  • v Ivanke pri Dunaji, v smere od Bernolákova do Bratislavy sa zdržíte 15 minút,

  • za Studeným a Miloslavovom, v smere do Bratislavy sa zdržíte 10 minút

  • pred vjazdom do Čadce, v smere od Svrčinovca sa zdržíte 20 minút

  • pred vjazdom do Kysuckého Nového Mesta, v smere od Čadce sa zdržíte 15 minút

  • pred Ružomberkom, v smere z Ivachnovej sa zdržíte 10 minút

  • pred vjazdom do Žiliny, v smere od Lietavskej Lúčky sa zdržíte 10 minút

  • na vjazde do Prešova, v smere od Veľkého Šariša sa zdržíte do 15 minút


Cestné kontroly sa nachádzajú:

  • v Starej Turej, v smere do Bziniec pod Javorinou a

  • pred Hornými Vestenicami, v smere z Novák.


Stellacentrum odporúča dodržiavať maximálnu povolenú rýchlosť aj:

  • v Bratislave, na Lamačskej ceste, v smere na Patrónku,

  • na rýchlostnej ceste R1, pred Nitrou, smerom z Trnavy,

  • v Oponiciach, v smere z Kovariec,

  • v Lovinobani, v smere do Mýtnej,

  • v Kamenici, obojsmerne,

  • v Dargove, v smere z Košíc a

  • v Trhovišti, v smere do Michaloviec.


Mobilný radar:

  • strieborný Superb meria rýchlosť na diaľnici D1, medzi Štrbou a Popradom.


DOPRAVNÉ OBMEDZENIA 29.04.2019

Bratislava

Pre optické pripojenie FTTC je čiastočne uzatvorená Limbová a Stromová ulica v Bratislave, v úseku od Opavskej ul. po Bárdošovu ul. po etapách. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Kopčany – Gbely

Pre opravu vozovky bude denne od 08:00 h do 17:00 h čiastočne uzatvorená cesta I. triedy č.2 v úseku Kopčany - Gbely. Premávka je vedená vo voľnej polovici vozovky šírky 2,75 m.

Senica

Pre realizáciu križovatky s kruhovým objazdom je čiastočne uzatvorená Čáčovská až Hviezdoslavova ulica v Senici, v úseku Tehelná – Železničná. Premávka je vedená striedavo v jednom jazdnom pruhu.

D1 Trenčín-Západ

Pre výmenu asfaltových mostných záverov za mechanické je čiastočne uzatvorený diaľničný privádzač Trenčín resp. križovatka D1Trenčín-Západ. Stavebné práce počas výmeny mostných záverov budú realizované v dvoch etapách po poloviciach vozovky. V I. etape bude realizovaná výmena mostného záveru v pravom jazdnom pruhu. V II. etape bude realizovaná výmena mostného záveru v ľavom jazdnom pruhu. Doprava bude v obidvoch etapách vedená v smere z diaľnice D1 na Trenčín okolo pracoviska. Doprava od Trenčína v smere na diaľnicu D 1 (na Bratislavu) bude vedená po obchádzkovej trase cez križovatku Trenčín - Zlatovce.

Kolárovo

Pre rekonštrukciu plynovodov je čiastočne uzatvorená Komárňanská ulica v Kolárove. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami a premávka je vedená vo voľnej časti vozovky.

Raková – Čadca-Májová

Pre opravu vozovky je čiastočne uzatvorená cesta II. triedy č. 487  v úseku Raková – Čadca-Májová. Premávka je vedená striedavo v jednom jazdnom pruhu.

Banská Bystrica

Z dôvodu realizácie prestavby objektu je čiastočne uzatvorená Kuzmányho, Národná a Cikkerova ulica v Banskej Bystrici. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami a premávka je vedená vo voľnej časti vozovky.

Kysak-Veľká Lodina

Z dôvodu opravy mosta na ceste III. triedy č. 3354 v km 4,292, medzi obcami Kysak a Veľká Lodina pri osade Sopotnica je čiastočná uzávierka cesty - striedavé zúženie do jedného jazdného pruhu.

Prešov-Haniska

Pre rekonštrukciu mosta je čiastočne uzatvorená  cesta I. triedy č. 20 medzi mestom Prešov a obcou Haniska. Premávka je vedená striedavo v jednom pruhu.

 
Aktuálne dopravné obmedzenia

Bratislava

Pre rekonštrukciu kanalizačného zberača je čiastočne uzatvorená Sliačska ulica v Bratislave, v úseku od Tupého ul. po VÚZ po etapách. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 06.05.2019 do 31.08.2019

Bratislava

Pre optické pripojenie FTTC je čiastočne uzatvorená Limbová a Stromová ulica v Bratislave, v úseku od Opavskej ul. po Bárdošovu ul. po etapách. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 29.04.2019 do 14.06.2019

Bratislava

Pre rekonštrukciu plynovodov je čiastočne uzatvorená Búdkova ulica v Bratislave, v úseku od Lovinského po Drotársku ulicu. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 29.04.2019 do 31.07.2019

Bratislava

Pre prekládku vjazdu AB PNC III Businessje je čiastočne uzatvorená Pribinová ulica v Bratislave. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 23.04.2019 do 30.05.2019

Bratislava-Ružinov

Pre preložku vodovodu v rámci stavby Rýchlostná cesta R7 Bratislava Ketelec – Bratislava Prievoz je čiastočne uzatvorená Cesta do spaľovne v Bratislave-Ružinove, v úseku v križovatky s komunikáciou do prístavu. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami a premávka je vedená vo voľnej časti vozovky.

Platí od 11.04.2019 do 11.05.2019

Bratislava-Nové Mesto

Z dôvodu rekonštrukcie chodníka a vozovky v rámci stavby Národný futbalový štadión, parkovanie a doplnkové funkcie je uzatvorená ul. Viktora Tegelhoffa v Bratislave – Novom Meste, v úseku od Bajkalskej po Príkopovu ulicu. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami.

Platí od 09.04.2019 do 25.06.2019

Bratislava-Ružinov

Pre preložku vodovodu v rámci stavby Rýchlostná cesta R7 Bratislava Ketelec – Bratislava Prievoz je čiastočne uzatvorená Prístavná ulica v Bratislave-Ružinove, v úseku pri vjazde do čerpacej stanice pohonných hmôt Jurki. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami a premávka je vedená vo voľnej časti vozovky.

Platí od 08.04.2019 do 05.05.2019

Bratislava

Pre výstavbu križovatky Rovinka na budúcej diaľnici D4 je úplne uzatvorená Hydinárska ulica v Bratislave, v mieste napojenia na cestu I/63.

Platí 08.04.2019 do 31.07.2019

D2 Stupava-Lozorno

Na diaľnici D2, v úseku medzi križovatkami Stupava a Lozorno, približne na 48. kilometri vymieňajú na moste cez potok Stupava mostné závery. Stavebné práce budú prebiehať súčasne v pravom a v ľavom jazdnom páse v troch etapách. Dobrava bude vedená v I. etape v obidvoch smeroch v ľavom a pravom jazdnom pruhu, v II. etape v obidvoch smeroch v ľavom a pripájacom jazdnom pruhu a v III. etape v obidvoch smeroch v pravom a pripájacom jazdnom pruhu.

Platí od 01.04.2019 do 12.05.2019

Pezinok

Pre rekonštrukciu je uzatvorená Malacká cesta v Pezinku, v úseku  križovatky Vinosady-juh, v smere do Vinosád. Obchádzka je vedená cez druhú vetvu mimoúrovňovej križovatky, ktorá je obojsmerná.

Platí od 24.04.2019 do 05.05.2019

Bratislava-Staré Mesto

Z dôvodu rekonštrukcie plynovodov je uzatvorené Námestie slobody v Bratislave (v úseku od Banskobystrickej ulice po Námestie 1. mája) v dĺžke cca 150 m, v mestskej časti Staré Mesto.

Platí od 24.03.2019 do 07.06.2019

Malacky

Pre opravu plynovodu je čiastočne uzatvorená Stupavská ulica až ulica Gen. M. R. Štefánika v Malackách, v úseku hranice mesta – Námestie SNP obojsmerne.. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami a premávka je vedená vo voľnej časti vozovky.

Platí od 18.03.2019 do 30.07.2019

Bratislava-Nové Mesto

Pre rekonštrukciu plynovodov je čiastočne uzatvorená Brečtanová ulica v Bratislave-Novom Meste, pred križovatkou s ul. Jedenásta, Jeséniova ulica v križovatke s ul. Bellova a Cesta na Kamzík. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 18.03.2019 do 15.07.2019

Bratislava

Pre rekonštrukciu parkoviska pri OC Avion je čiastočne uzatvorená Galvaniho ulica– komunikácia okolo Mc Donald´s v Bratislave. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 12.03.2019 do 12.05.2019

Bratislava

Pre rekonštrukciu plynovodov je čiastočne uzatvorená križovatka Strážnicka-Moskovská ulica, za križovatkou Sasinkova - Poľná a v križovake Odb.nám. - Sasinkova v Bratislave. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 25.03.2019 do 10.05.2019

Bratislava-Staré Mesto

Pre rekonštrukciu plynovodov je čiastočne uzatvorený priechod pre chodcov na výjazde z Rázusovho nábr.Na Staromestkú, Rybné nám. a autobusová stanica pod Mostom SNP v Bratislave-Starom Meste. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 15.03.2019 do 24.05.2019

Bratislava

Pre rekonštrukciu plynovodov je čiastočne uzatvorená Myjavská ulica v Bratislave, v úseku od Mudroňovej po Krmanovu ulicu. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 15.03.2019 do 15.05.2019

Bratislava – Ružinov

Za účelom kompletnej rekonštrukcie ulice Mlynské nivy je čiastočne uzatvorená Svätoplukova ulica v Bratislave – Ružinove, v križovatke s ulicou Mlynské nivy, pravé odbočenie do ulice Mlynské nivy zo Svätoplukovej ul. a priame smery v križovatke v smere od Prievozskej ul., v smere do mesta. Obmedzenia sú vyznačené prenosnými dopravnými značkami.

Platí od 15.02.2019 do 31.08.2019

Bratislava – Ružinov

Z dôvodu kompletnej rekonštrukcie ulice Mlynské nivy je čiastočne uzatvorená Páričkova ulica v Bratislave - Ružinove, v úseku od Svätoplukovej po Karadžičovu ulicu. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami.

Platí od 15.02.2019 do 31.08.2019

Bratislava – Ružinov

Za účelom napojenia horúcovodného rozvodu v rámci stavby Rýchlostná cesta R7 Bratislava Ketelec – Bratislava Prievoz je uzatvorený pravý jazdný pruh na Slovnaftskej ulici v Bratislave-Ružinove, pri odbočke k Prístavu, v smere k Slovnaftu.

Platí od 25.02.2019 do 31.05.2019

Bratislava – Staré Mesto, Ružinov

Z dôvodu realizácie kompletnej rekonštrukcie ulice Mlynské Nivy je úplne uzatvorená miestna komunikácia II. triedy Mlynské nivy, čiastočne uzatvorená križovatka Mlynské Nivy - Karadžičova a čiastočna uzatvorená križovatka Mlynské Nivy – Svätoplukova v Bratislave – Starom Meste a Ružinove.

Platí od 15.02.2019 do 31.08.2019

Bratislava

V Bratislave sú pre práce úplne uzatvorené miestne komunikácie pod Prístavným mostom – výjazdy a zjazdy na/z mimoúrovňovej križovatky (kruhový objazd). Obmedzenia sa týkajú miestnej komunikácie od Prístavnej ul., v smere na Slovnaftskú ul., výjazdovej rampy od Prístavnej ul. v smere na kruhový objazd pod Prístavným mostom smer na diaľnicu D1 (Trnava), výjazdovej rampy na kruhovom objazde v smere od diaľnice D1 (Trnava) v smere na Prístavnú ul., výjazdovej a zjazdovej rampy na/z kruhového objazdu pod Prístavným mostom v smere od Slovnaftskej ul. a výjazdovej a zjazdovej rampy na/z kruhového objazd pod Prístavným mostom v smere od Bajkalskej ulice. Obchádzkové trasy sú vyznačené dočasným dopravným značením vedených po uliciach Bajkalská, Slovnaftská, Prístavná, Plynárenská, Gagarinova, Prievozská, Mlynské nivy, Košická, Landererova a diaľnici D1.

Platí od 15.02.2019 do 31.08.2019

Bratislava – Podunajské Biskupice

Za účelom preložky je uzatvorená Lieskovská cesta v Bratislave – Podunajských Biskupiciach, v úseku medzi Lieskovcom a Bufetom na konci sveta, v smere k bufetu. Obchádzková trasa je vyznačená dopravným značením po miestnych komunikáciách.

Platí od 24.01.2019 do 01.07.2019

Bratislava    

Pre budovanie infraštruktúry AS Mlynské nivy je čiastočne uzatvorená križovatka Mlynské nivy – Karadžičová v Bratislave. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačená v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 13.07.2018 do 19.09.2019

Bratislava

V Bratislave je z dôvodu preložky horúcovodu čiastočne uzatvorená výjazdová rampa z diaľnice D1 na Bajkalskú ulicu - pravý jazdný pruh /Prístavný most/ smer diaľnica D1 Trnava.

Platí od 14.01.2019 do 31.12.2019

D4 Jarovce

Pre výstavbu nového diaľničného mosta rátajte s dopravnými obmedzeniami na diaľnici D4, v úseku Jarovce/Kittsee (A) – Jarovce, v smere z Rakúska do Bratislavy.

Platí od 14.01.2019 do 31.05.2019

D2/D4 Jarovce

Pre práce je čiastočne uzatvorená vetva diaľničnej križovatky D2/D4 Jarovce, v smere Bratislava - Maďarsko.

Platí od 04.12.2018 do 31.05.2019

Bratislava

Pre výstavbu infraštruktúry AS Mlynské Nivy je čiastočne uzatvorená križovatka ulíc Mlynské Nivy – Karadžičova v Bratislave. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačená v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 26.11.2018 do 31.10.2019

D1 Bratislava – Vajnory – Senec

Pre práce na križovatke Triblavina je obmedzená doprava na diaľnici D1 Bratislava – Vajnory – Senec, približne na 18. km. Premávka je vedená v troch zúžených jazdných pruhoch pre každý smer jazdy. Pracovisko je vyznačené prenosným dopravným značením a rýchlosť znížená na 80 km/h.

Platí od 16.08.2018 do 31.12.2019