NEPREHLIADNITE: Od dnešného dňa si opäť môžete zavolať Uber
25 | 04 | 2019 I Rene

Od 25.4 sa opäť môžete zviesť Ubrom. Od rozhodnutia súdu o pozastavení služby Uber na Slovensku prešlo 13 mesiacov. Prvého apríla tohto roku sa podarilo presadiť novú legislatívu ktorá umožňuje toto podnikanie pre Slovensko opäť rozbehnúť.


Od pozastavenia Uberu sa tu viac udomácnili Bolt a Hopin, štandartné taxislužby naďalej zastávali svoje záujmy. Samozrejme prichádza aj s novými zaujímavými ponukami, ako pre samotných zákazníkov tak aj pre záujemcov o privyrobenie si.

Zástupcovia firmy o tom informovali na tlačovej konferencii a potvrdili, že oficiálne bude aplikácia aktívna od 10:00. Presnejšie povedané sa od tejto hodiny začali zobrazovať dostupné autá.

Ashkan Kebriti sa stal novým výkonným riaditeľ Uberu pre náš región.Na tlačovej konferencii vyjadril hneď v úvode svoje nadšenie, že nová legislatíva umožňuje opätovné prinavrátenie služby pre Slovensko. Zároveň dodal, že Uber sa na globálnej úrovni mení a pridáva mnoho iných druhov prepravy a aj doplnkových služieb od prenájmu auto až po donášku jedla ku vaším dverám.

Ceny za parkovanie budú podľa Valla najnižšie, aké môžu byť
Ľudia, ktorí denne dochádzajú do Bratislavy autom, sú zvyknutí, že v niektorých častiach centra mesta parkujú niekoľko hodín zadarmo. Vďaka parkovacej politike pochopia, že to viac nebude možné, a preto začnú uvažovať o iných alternatívach dopravy,... Čítať ďalej
25 | 04 | 2019 | TASR