RADÍME: Ako budú otvorené obchody cez Veľkú noc?
18 | 04 | 2019 I redakcia

Veľkonočné sviatky sú za dverami a mnohí Slováci zažívajú nákupné horúčky. Počas najbližších dní sa niektoré obchody zatvoria úplne, niektoré majú len pozmenené otváracie hodiny. Prinášame vám prehľad o niektorých z nich.


COOP Jednota Slovensko má vo štvrtok otvorené ako v bežné dni. Na veľký piatok má zatvorené, v sobotu majú individuálne otváracie hodiny, v nedeľu a v pondelok majú opäť zatvorené.

Individuálne otváracie hodiny znamenajú, že sa budú líšiť od regiónu a veľkosti predajne. Kvôli očakávaným náporom ľudí budú mať niektoré predajne predĺžené otváracie hodiny.

Kúpi štát nemocnicu od Penty? Pellegrini túto možnosť nevylučuje
Nemocnica v bratislavskej časti Bory, ktorá patrí finančnej skupine Penta, bude možno nakoniec štátnou nemocnicou. Premiér Peter Pellegrini to povedal po stredajšom rokovaní vlády. Čítať ďalej
18 | 04 | 2019 | Roman Suchý


Predajňa Terno má totožný rozpis otváracích hodín ako COOP Jednota Slovensko, teda štvrtok - otvorené, v piatok, nedeľu a pondelok zatvorené a v sobotu záleží na predajni.

Pri predajniach Lidl je len malá zmena, a to že v sobotu majú bežné otváracie hodiny. Taký istý harmonogram majú aj predajne Tesco.

Predajne Kaufland majú tiež totožné otváracie hodiny so zvyškom, jediný rozdiel je na bielu sobotu. Vtedy majú otvorené od 7:00 do 21:00.

V supermarketoch Billa tiež nie sú veľké zmeny. Zatvorené majú, ako takmer všetky predajne, v piatok, nedeľu a pondelok. V štvrtok a v sobotu idú podľa bežných otváracích hodín.