Peter Sokol: Pán Kiska nezneužívajte tragédiu vo Francúzsku na vlastnú stranícku propagáciu!
18 | 04 | 2019 I Peter Sokok (I.podpredseda NÁRODNEJ KOALÍCIE)
"Notre-Dame začali stavať pred vyše 800 rokmi a dnes už je jej príbeh večný. Verím, že čoskoro nás o tom Francúzi presvedčia – že katedrála Notre-Dame bude znova stáť v plnej kráse. Rád sa pridám k národnej zbierke, ktorú vyhlásil prezident Emmanuel Macron.", píše končiaci - už len stranícky prezident na svojom facebooku.

Možno by aj jeho slovám niekto uveril, možno by niekto veril aj v jeho úprimnosť, keby nešlo o toho Andreja Kisku, ktorý nepremešká jediný moment na vlastnú stranícku sebaprezentáciu.


Pýtam sa pán prezident ako ste sa zaujímali napríklad o Krásnu Hôrku, ktorú obnovujú sedem rokov a ako ste prispeli k tomu, aby to obdobie obnovy bolo kratšie. Možno ani netušíte, kde sa Krásna Hôrka nachádza.

Dobročinnosť je vtedy dobročinnosťou, keď sa robí inkognito bez žiare reflektorov. Lenže to vám pán prezident nikdy nič nehovorilo. Od čias Dobrého Anjela, ktorého ste zneužili na svoju prezidentskú kandidatúru až po dnes, keď je dobré aj pre zúfalstvo zakladania vašej strany zviditeľniť sa tragédiou vo svete.

Pán prezident Kiska radšej mlčte!