Beňová vs. Martvoň - prečo sa pochytili na Facebooku? Môže za to liberálna agenda
18 | 04 | 2019 I Roman Suchý

Kandidát do europarlamentu Národná koalícia Anton Martvoň sa na sociálnej sieti Facebook vyjadril na adresu svojej možno budúcej kolegyne Moniky Flašíkovej - Beňovej. Tá si ho vymazala z priateľov a Martvoň následne všetkým ozrejmil, čo bolo dôvodom.


"Hurá! Prišiel som o jednu liberálnu Facebook priateľku - Moniku Flašíkovú - Beňovú a to kvôli môjmu FB statusu z 19.03.2019 o "veľtrhu" náhradného materstva týkajúceho sa vynosenia detí pre homosexuálne páry (hlavne gayov) za finančnú odplatu, ktorý sa konal v Bruseli skrytý "akože" za medzinárodnú konferenciu organizovanú spoločnosťou Men Having Babies," napísal kandidát na europoslanca v úvode príspevku.

Moniku Flašíkovú - Beňovú "obvinil" z toho, že "samotná líderka eurokandidátky Smeru podporuje kupovanie detí homosexuálnymi pármi cez náhradné materstvo a cez vynosenie detí náhradnými matkami sprostredkované americkými agentúrami, ktoré si účtujú desiatky tisíc euro za vynosenie detí náhradnými  matkami pre LGBT páry."

Martvoň ďalej uviedol, že s ním Beňová rozkmotrila pre to, že vraj "šírim hoaxy, keďže "iba o neškodnú odbornú konferenciu v Bruseli".

PRIESKUM: Smer padá, Progresívne Slovensko + Spolu druhí
Preferencie strany Smer-SD sú na zostupe, Progresívci spolu s Beblavým naďalej rastú. Aj tak by sa dal zhrnúť najnovší prieskum agentúry FOCUS. Čítať ďalej
18 | 04 | 2019 | redakcia


Túto tému rozobral kandidát hlbšie. "USA patria medzi iba dve krajiny sveta, ktoré nepodpísali Medzinárodný dohovor o právach dieťaťa, a preto je tam u nich biznis s adopciami detí cez inštitút plateného náhradného materstva legálny. No, v EÚ tento dôležitý Medzinárodný dohovor o právach dieťaťa podpísali všetky členské štáty EÚ," napísal na sociálnej sieti.

Mezdinárodný dohovor o právach dieťaťa podpísali všetky členské štáty EÚ, a práve preto "EÚ by mala zabrániť ako prvá obchádzaniu predmetného dohovoru cez organizovanie medzinárodných konferencií v EÚ typu ako je táto, kde si účastníci konferencie môžu zobrať ešte aj brožúry s ponukami a s cenami za náhradné matky, ktoré im vynosia deti na adopciu v USA".

Martvoň tvrdí, že "ide o obchádzanie predmetného dohovoru v EÚ a ide o hnusný biznis a nekresťanský obchod s adopciami ešte nenarodenými deťmi cez zásterku sprostredkovania náhradného materstva za odplatu v USA." Ak by sa stal europoslancom, tak sa bude "zasadzovať o zákaz takýchto obchádzaní dohovoru v EÚ cez "akože" konferencie".

"Som kresťan a nikdy nebudem schvaľovať obchodovanie s adopciami detí - zvlášť pre gayov, dokonca takýto obchod musí byť podľa mňa trestným činom," napísal bývalý poslanec Národnej rady na záver.

Ako to na takej konferencii konferencii vyzerá si môžete pozrieť nižšie.