NÁRODNÁ KOALÍCIA: Harabinovci vs. progresívci. Kto ohrozuje demokraciu a pokojný život na Slovensku?
11 | 04 | 2019 I Aneta Leitmanová
Národné cítenie, snaha chrániť náš tradičný spôsob života sa medzi liberálmi, resp. neoliberálmi nenosí. Každý, kto nesúhlasí s navážaním migrantov, vzťahmi a výchovou detí osobami rovnakého pohlavia či nevidí v Ruskej federácii diabolský štát, je podľa nich extrémista, prípadne je označovaný za antisystémového voliča.

Práve ľudia ako prezident Andrej Kiska (56), jeho nástupkyňa Zuzana Čaputová (45) či zástupcovia liberálnych strán sú tí, ktorí každého, kto nevyznáva ich názor, označia nálepkou nepriateľa. Kde by skončilo Slovensko, keby sa veci diali podľa nich?

Miláčik liberálnych médií, teda väčšiny z tých pôsobiacich na Slovensku, skoro svätá Zuzana Čaputová označovaná za bojovníčku proti zlu a za slušné Slovensko, už čoskoro vystrieda v prezidentskom paláci prezidenta Andreja Kisku.

Slovensko sa teda zmeny nedočká. Obaja svorne túžia po tom, aby sme na Slovensku vítali ekonomických migrantov, teda boli voči nim solidárni a náležite sa im postarali o bezstarostný život.

Ideálny svet podľa liberálov je taký, v ktorom dieťa môžu vychovávať aj dvaja muži. Lokálpatriotizmus a národovectvo je podľa nich trápne a Rusko treba nenávidieť už z princípu. A tí, ktorí nezdieľajú ich názor, sú nepriatelia, menej hodnotní nevzdelanci, extrémisti, nacionalisti, xenofóbi, rasisti, antisystémoví, prípadne Harabinovci, či Kotlebovci. Dobre, že nie rovno zločinci, ktorých treba v lepšom prípade pozatvárať, vyhnať z budovaného „dúhového a multikultúrneho raja“ či dokonca, ako sa občas vyjadria priaznivci „slniečkárskeho“ videnia sveta aj oveľa horšie, čoho príkladom boli vyjadrenia na sociálnych sieťach.

„Ak ma majú označovať za extrémistku len preto, že vyznávam tradičné kresťanské hodnoty, som proti adopciám a výchove detí pármi rovnakého pohlavia a nekontrolovateľný prílev migrantov do EÚ nepovažujem za kultúrne obohatenie, ale katastrofu, tak kľudne nech mi dávajú akékoľvek nálepky a prívlastky,“ vyjadrila sa predsedníčka NÁRODNEJ KOALÍCIE Slavěna Vorobelová.

Ako doplnila, je za diskusiu a nikoho neodsudzuje za svoj názor, aj keď je len otázkou času, kedy sa preukáže, že liberálne videnie sveta, teda to, ako ho niektorí označujú za progresívne, nie je pre Slovensko tou správnou cestou. Ak niekto má záujem robiť normálnu politiku, pre normálnych ľudí, chce riešiť problematické zdravotníctvo, vysokú cenu liekov, zdevastované školstvo, nízke platy či zlepšiť sociálnu oblasť v prospech dôchodcov a mladých rodín, hneď dostane prívlastok, aby ho verejnosť odpísala a odsúdila.

Podľa Petra Sokola, 1. podpredsedu strany predstavuje NÁRODNÁ KOALÍCIA nádej na zmenu, resp. alternatívu pre sklamaných a oklamaných voličov SMERu, SNS, ĽSNS, HZDS či KDH.

Čo presadzuje NÁRODNÁ KOALÍCIA:

chce rázne bojovať proti prílevu nelegálnych migrantov je za tradičnú rodinu (muž + žena + deti). Je za dobré a konštruktívne vzťahy s každým štátom zrušenie protiruských sankcií chce, aby sme boli v EÚ partneri, nie otroci!

Čo presadzujú liberálne progresívne sily:

chcú umožniť prílev ekonomických migrantovsú za umožnenie adopcie pármi rovnakého pohlavia (muž+muž+deti, žena+žena+deti)nenávidia Rusko a chcú proti nemu bojovať av rámci EÚ netrvajú na národných záujmoch!