Ľuboš Blaha: Matovič s Kollárom sa pretekajú v tom, kto odmietne skôr koalíciu so Smerom po voľbách
11 | 04 | 2019 I Ľuboš Blaha

Najnovšie sa Matovič s Kollárom pretekajú v tom, kto hlasnejšie odmietne koalíciu so Smerom po voľbách. Kollár hovorí, že nepôjde s Ficom. A Matovič na to - ale nesmieš ani s Pellegrinim.


Chápete. Takto sa doťahujú. Ako malé decká.

Možno by si mali vymyslieť nejakú indiánsku prísahu, v ktorej svätosväte sľúbia, že sa na Fica ani len ukradomky nepozrú - ach.

Nech ich veľký Manitou stresce, keby porušili prísahu. Lebo to by bola zrada ľudstva. A musia to pokropiť vlastnou krvou, inak to neplatí.

A pozor, aby Boris nepodvádzal, sledujte, či nemá prekrížené prsty. Veď s Ficom hlasoval aj proti Istanbulskému dohovoru.

Nuž a Igor - dá sa mu veriť? Veď hlasoval za návrh Smeru, že cez sviatky majú byť zavreté obchody. Ach, aj on je zradca, všetci sú vlažní vo viere. Všetci zradili!

Prepáčte, ale mne to pripadá, ako hádka dvoch uletených fanatikov.

Ja chlapcom nechcem boriť sebavedomie, ale tento druh hádok, kto hlučnejšie odmietne Fica po voľbách, je nielen trápny, ale aj úplne zbytočný.

S pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou ani jeden z nich po voľbách nebude v parlamente, takže si to prskanie na Fica môžu odpustiť.

Oboch zožerie projekt ESET-u. Tak ako celú pravicu. Vrátane SaS.

Tak ako ich vysali pred prezidentskými voľbami, tak ich vysajú aj teraz. Vymažú ich z politickej mapy.

Nasadia svoje tímy z Ameriky. Pomôžu profíci z agentúry Shaviv. Vytvoria ošiaľ.

Zasa sa bude bojovať so zlom. Odznačiky o slušnosti zaplavia celé Slovensko. Všetci ostatní budú mafiáni, vrahovia Kuciaka a fašisti. Len politici ESET-u budú nositelia Dobra.

Zopár infantilných hesiel a do toho milióny na kampaň. Pridajú sa herci, aktivisti, zahraničné médiá. Pavián Stanke bude vrieskať na námestiach, mimovládky sa zhodnú na tom, že najlepší program má ESET.

"Odborná verejnosť" (rozumej Mesežnikov, Hríb a Valášek) sa zhodne, že strana ESET-u bude pre Slovensko spásou.

Zburcujú mládež, tej natárajú čokoľvek, hlavne, nech sa to usmieva. Budú tu robiť ohňostroje lásky, sprievody so sviečočkami, Kiska na každom odznačiku, hollywoodske bannery do každej domácnosti. Promovať to budú telky aj noviny. Bude to veľké ako New York.

Nejakého trnavského podvodníčka, čo tu roky trápne hejtuje Fica ako posledný retard, si v tej eufórii nikto ani len nevšimne. On na profíkov z USA nemá.

Strana sa mu rozpadne ako domček z karát, polka sa odpáli ku Kuffovi či Záborskej, druhá polka ku Kiskovi. A on tam ostane čumieť ako teľa na nové vráta. Kam sa ten hrabe?

A Kollár? Ten dopadne presne tak isto ako jeho "križiak" v prezidentských voľbách. Naleje do toho kopu prachov a získa dve-tri percentá.

Vrhnú sa na neho všetky médiá ESET-u a Penty. Od rána do večera sa bude riešiť jeho mafiánsko-pašerácka minulosť. Spravia z neho zločinca storočia.

Na sieťach ich rozstrieľajú slniečkarske úderky. Budú ich desaťtisíce ako v prezidentskej kampani - utopia ich v hejte. Vytvoria nástojčivú emóciu, že je len jedno dobro, jedna pravda, jeden kráľ - ten, koho určí ESET.

ZASE TO TU ZAMORIA AKO PRI ČAPUTOVEJ

Zasa tu budeme mať boj so zlom. So starými mafiánmi. Ach, zachráni nás anjel. Aj víla Zuzana ho podporí.

Na jeho podvody s daňami či pozemkami sa rýchlo zabudne - ak o tom niekto cekne, spravia z neho extrémistu. Ako z Blahu, keď kritizoval Čaputovú. Kiska bude svätec. Očistia ho a vyleštia.

Zamoria to tu celé liberálnou propagandou. To bude divadlo a la Hollywood! Na toto chlapi fakt nemáte.

Ja vám nechcem do toho kecať, chaloši, ale kým sa tu vy dvaja pubertálne vadíte, kto z vás je väčší hejter Fica, tak ESET pripravuje vašu kompletnú deštrukciu. Neostane po vás ani mastný flak.

Nebojím sa, že by ste išli so Smerom do vlády. Toho sa fakt nebojím.

Kým si nezrátate, že vašim skutočným nepriateľom je blok, čo tvorí ESET, na čele s Kiskom, Radičovou, Trubanom a ďalšími, tak ostanete iba na smiech.

A najviac sa na vás kosia Trnka so Zajacom.