VIDEO: To nesmie byť len diplomat, ale buldozér, čo s radlicou vytlačí ten liberálny hnoj, tvrdí Kuffa
13 | 03 | 2019 I Roman Suchý
Tretieho marca predniesol katolícky kňaz Marian Kuffa kázeň počas sv. omše v obci Čerín, kde rozprával o ľudskej morálke, no ako to už u neho býva zvykom, vyjadril sa aj k súčastnej politickej situácií a blížiacim sa voľbám. Tentokrát bola jeho kázeň mimoriadne priama čím nepochybne opäť polarizoval mnohých veriacich ale i neveriacich Slovákov a v podstate nadviazal na slová katolíckeho arcibiskupa, ktorý nedávno podrobil ostrej kritike Zuzanu Čaputovú.

Kuffa sa už v minulosti pomerne nelichotivo vyjadril na úrad súčasného prizidenta,otvorene kritizoval slovenské školstvo a ani tentokrát si nedával servítku pred ústa.

Slovenský kňaz je známy svojimi vyhranenými postojmi, pričom často kritizuje súčasnú morálku, až prehnane liberálne postoje spoločnosti či ideológiu gender (rodová rovnosť).



Koľko je takých liberálnych našich bratov a sestier? Pozrie si výplod nafúkaného pyšného tvorstva v 21. storočí Nie Boh povie, či ty budeš muž, alebo žen, to ja nafúkanec liberálny genderista poviem: Budeš to, čo sa cítiš – Pekná hlúposť…

Hoci sa Kuffa na adresu liberálov či LGBT komunity často vyjadruje nalichotivo, jedným dychom dodáva, že nikoho neodsudzuje a je ochotný pomôcť komukoľvek, kto to potrebuje: Nenávidím Hriech, no milujem hriešnika – zvykne s obľubou hovorievať kontroverzný farár.