Glosa Braňa Ladického: Naozaj vieme kto je Zuzana Čaputová?
01 | 03 | 2019 I Braňo Ladický

 S údivom sledujem šialenstvo okolo Zuzany Čaputovej. Pred pár mesiacmi málokto tušil, kto ta milá pani je. Dnes, je podľa prieskumov takmer istá budúca pani prezidentka. Prečo? Vieme už kto je pani Čaputová?


Okrem toho že bojovala proti toľkokrát spomínanej Pezinskej skládke, ktorá nakoniec zázrakom skončila “pričarovaná” niekoľko kilometrov ďalej pri Senci, o nej dokopy nevieme vôbec nič. A v tom je možno to čaro:

Dnes som sa v jednej kaviarni pýtal čašníčky, koho bude voliť. Odpoveď bola, že Čaputovú.

Pýtam sa prečo? “No, lebo o nej v novinách písali že je slušná ”. A ak by o nej písali tie iste média že je neslušná, volili by ste ju? “No nie.” Znela odpoveď.

Čaputová, trójsky kôň SMERu?
(Glosa) Čítať ďalej
28 | 02 | 2019 | Juraj Štubniak


Čo z toho vyplýva? Média a liberálne prostredie vyrobili z neznámej právničky horúceho kandidáta, pretože spĺňa ich požiadavky.

Nemá problém s registrovanými partnerstvami homosexuálov, adopciami detí osobami rovnakého pohlavia, migračný pakt je v poriadku. To a podobné “skvosty” ultra-liberálnej kaviarne sa z novinových titulkov už nedozvieme.

Len aby neprišla po voľbách frustrácia akú dnes spoločnosť prežíva z čoskoro bývalého prezidenta Kisku.
Scenár je ten istý... liberálne média a PR agentúry vyrobili z “neznámeho” Popradčana prezidenta.

Neznámeho je v schválne úvodzovkách, pretože vo svojom rodisku bol neslávne známy už vtedy.
No, ako sa neskôr ukázalo; vykorisťovanie tisícov ľudí úžerníckymi úrokmi, zneužívanie charitatívnej nadácie na politickú kampaň, či primitívne podvody s pozemkami by asi neboli tá správna propagácia.

Dnes sa ti istí, (vrátane mňa) ktorí ho volili chytajú za hlavu. Naozaj vieme kto je Zuzana Čaputová? Nevieme. Poznáme len obraz alebo značku, ktorú jej štáb pustí do médií...

Takzvaní “Novinári ” totižto vždy hľadajú spasiteľa. Najprv to bol Procházka, potom Kiska, teraz Čaputová. Ako dopadli prví dvaja spomenutí už vieme. Obávam sa, že ľudia budú sklamaní aj do tretice.