Máme dokument o ktorom hovorí Fico v súvislosti s KTAG a Kiskom. Pozrite si ho!
26 | 02 | 2019 I Peter Králik
Predseda Smeru-SD v utorok vyhlásil, že je pripravený okamžite vypovedať vo veci údajného vydierania prezidenta. Naznačil tiež, že to nebol on, ale Kiska, kto sa pokúšal ovplyvňovať orgány činné v trestnom konaní. Expremiér tiež vyhlásil, že je pripravený na verejnú televíznu diskusiu s Kiskom k financovaniu prezidentskej kampane, pri ktorej podľa neho súčasný prezident klamal.

Prinášame vám dokument, ktorý predložil Robert Fico:



Prezident Kiska v piatok (22. 2.) hovoril, že ho mal Fico vydierať v súvislosti s voľbou kandidátov na ústavných sudcov a jeho ambíciou byť predsedom Ústavného súdu SR. Kiska si tiež myslí, že trestné stíhanie konateľa spoločnosti KTAG je Ficovou pomstou za to, že ho Kiska nevymenuje za predsedu ústavného súdu. Fico obvinenia odmieta.
V prípade daňových káuz spájaných s Kiskom obvinili konateľa firmy KTAG Eduarda K. Stíhanie sa má týkať neoprávnenej vratky DPH vo výške 155.633 eur, ktorú si KTAG vypýtala od štátu. V minulosti bol na poste konateľa firmy i sám prezident. Kým zastáva svoj úrad, nie je ho možné obviniť.

KAUZA KTAG: Fico predložil doklad, kde Kiskova firma tvrdila, že kampaň stála iba 250 tisíc eur
26 | 02 | 2019 | Michal Šumichrast