Z Bratislavy sa bude lietať do Moskvy denne
31 | 01 | 2019 I tasr

Ruská letecká spoločnosť Pobeda spustila predaj leteniek z Bratislavy do Moskvy na letnú sezónu 2019. Dopravca tak potvrdil, že aj počas jari a jesene bude zabezpečovať denne, respektíve trikrát týždenne v lete, pravidelné lety medzi hlavnými mestami Slovenska a Ruska. Informovala o tom hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika Veronika Ševčíková.


Dopravca zabezpečuje pravidelné priame lety z Letiska M. R. Štefánika do Moskvy-Vnukovo a spiatočne. "Z Bratislavy do Moskvy a späť sa bude od začiatku letného letového poriadku, teda od 31. marca 2019, lietať do Moskvy sedemkrát týždenne. Denné frekvencie letov sú k dispozícii počas apríla, mája a od polovice septembra do konca októbra," priblížila Ševčíková. Od polovice júna do polovice septembra bude pritom dopravca zabezpečovať z bratislavského letiska pravidelné linky do Moskvy a späť trikrát týždenne, a to v pondelok, stredu a sobotu.

Moskva sa podľa hovorkyne letiska v roku 2018 umiestnila na treťom mieste spomedzi najvyužívanejších letov z Bratislavy a späť. "Pobeda na trase Bratislava – Moskva zabezpečuje pravidelné lety od decembra 2015 lietadlom typu Boeing 737-800 NG s kapacitou 189 miest," spresnila Ševčíková.