Riadi túto krajinu vláda alebo denník SME, pýta sa Peter Sokol z NÁRODNEJ KOALÍCIE
31 | 01 | 2019 I Peter Králik

Denník SME opäť uverejnil ďalšie časti zo spisu vyšetrovania podozrivých aktivít Mariána Kočnera a tiež vraždy novinára Jána Kuciaka. Dnes z funkcie poradcu ministerky Sakovej odišiel Tibor Gašpar, aj ten oznámil podania trestných oznámení. Slovenská spoločnosť je na hrane nevraživosti a znechutenia. Posledné udalosti vyprovokovali aj k tvrdým slovám prvého podpredsedu NÁRODNEJ KOALÍCIE Petra Sokola.


"Tento týždeň nás premiér Pellegrini, ministerka Saková, šéf policajtov Lúčanský a ďalší vládni či parlamentní činitelia ubezpečujú a hrozia, že treba zabrániť úniku informácii z vyšetrovacích spisov okolo vraždy Jána Kuciaka a podozrivých aktivít Kočnera. Každý deň vychádzajú nové a nové sekvencie zo spisu, čím nepodstatnejšie a bulvárnejšie, tým s väčšími palcovými titulkami.", hovorí rozhorčene Peter Sokol z NÁRODNEJ KOALÍCIE.

"Aj dnes, v deň keď prezident Kiska natočil svoje dýchavičné moralizujúce video, Saková odvolala Gašpara a Pellegrini zdvihol na tlačovke svoj desiaty varovný prst, s výsmechom na titulke tejto vláde opäť denník SME dáva ďalší nepodstatný záznam o Dankovi z Penty a nejakej novinárke", pokračuje Sokol.

Podľa neho je situácia už na hrane a dodáva:

" Ak túto krajinu riadia titulky z novín a nie vláda, ktorá si nevie zjednať v polícii poriadok, tak taká vláda nemá právo existovať. Najhoršie je, že tá pachuť bulvárnych titulkov len znechucuje spoločnosť a namiesto zmieru ju posúva k ešte väčšej polarizácii. Pán Pellegrini vaša neschopnosť , urobiť poriadok v polícii je priamo úmerná hlasitosti výsmechu denníka SME."