Zsuzsovú vyšetrujú aj pre Bonaparte. Pomáhala vraj likvidovať účtovníctvo firmy
19 | 01 | 2019 I Michaela Melišková

Alena Zsuzsová, obvinená z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, vraj pomáhala Marianovi Kočnerovi likvidovať účtovníctvo spoločnosti Real Forum Invest.


Ide o developerskú spoločnosť, ktorá zastrešovala výstavbu komplexu Bonaparte.

Vypovedal o tom údajný sprostredkovateľ vraždy Zoltán Andruskó, píše Denník N. Aj on sa vraj mal podielať na likvidovaní účtovníctva.

Andruskó vraj polícií potvrdil, že do firmy Real Forum Invest zohnal bieleho koňa - maďarského občana, ktorý je nekontaktný a to polícii sťažuje vyšetrovanie daňových machinácií pri výstavbe Bonaparte.

Vo svojej výpovedi uviedol, že Zsuzsová ho v minulosti poprosila, aby pomohol pozametať stopy po firme Real Forum Invest. Ide o spoločnosť Ladislava Bašternáka, Ivana Piterku a Stanislava Plutka, ktorá stavala bytovku Bonaparte. Polícia vo veci dodnes vedie vyšetrovanie pre podozrenie, že tam Bašternák podvádzal s daňami, informuje Denník N.

Ak sa informácie potvrdia, ide o prvé spojenie Mariana Kočnera s výstavbou komplexu Bonaparte, ktorého developerom bol Ladislav Bašternák. Doteraz bolo známe iba to, že Kočner v komplexe vlastnil byt a doteraz tam jeho firma vlastní nebytové priestory.