Zväz ambulantných poskytovateľov proti Liptákovi: dištancujú sa od jeho vyjadrení. (VIDEO)
19 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Jeden z mála lekárov, ktorí na Slovensku nepodľahli očkovaciemu šialenstvo proti koronavírusu je aj Peter Lipták. Proti jeho slovám sa postavil Zväz ambulantných poskytovateľov, ktorý sa od jeho vyjadrení dištancuje. Lipták má pre nich odkaz. 


Peter Lipták sa od začiatku stavia proti očkovaniu experimentálnymi vakcínami, a to nielen u dospelých, ale aj u detí. So svojimi výhradami dokonca vystúpil i na proteste v Bratislave pred Prezidentským palácom. Od lekárových slov sa ale dištancuje Zväz ambulantných poskytovateľov. Na jeho slová doktor Lipták napísal krátky status, v ktorom vyzýva kolegov aby sa zobudili a zabojovali za vedeckú medicínu a aj za naše deti.
Lipták svojím spochybňovaním opatrení nenachádza podporu vedenia ZAP-u

„Zväz ambulantných poskytovateľov (ZAP) sa ostro dištancuje od vyjadrení svojho člena MUDr. Petra Liptáka, ktoré verejne prezentuje v súvislosti s protipandemickými opatreniami. MUDr. Jaroslava Orosová, prezidentka ZAP: „Vyhlásenia MUDr. Liptáka spochybňujúce protipandemické opatrenia a očkovanie proti ochoreniu COVID-19 považujeme za neetické a neprofesionálne a v žiadnom prípade v nich nenachádza podporu vedenia ZAP-u.“,“ píše sa v stanovisku zväzu. A reakcia Petra Liptáka?



Pozdravujem kolegovia, musíme sa zobudiť a zabojovať za vedeckú medicínu, aj za naše deti! Sme lekári a máme zodpovednosť oveľa väčšiu ako iní ľudia,“ uviedol kontroverzný lekár v statuse na sociálnej sieti.

Šokujúce VIDEO o očkovaní, ktoré možno mnohým otvorí oči. "TOTO by ste si mali určite pozrieť!" varuje MUDr. Lipták
Očkovacie šialenstvo ide na Slovensku doslova aj cez mŕtvoly. „Kompetentní“ rozdelili ľudí na dve skupiny nehľadiac na to, čo im ponúkajú. Jedni slepo počúvli, druhí, ktorí čítajú, počúvajú skutočných odborníkov a trochu pri tom rozmýšľajú, od toho... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik