Generál Viktorín Vallovi: Haló, pán primátor! Bratislava je každého občana Slovenska!
07 | 08 | 2021 I Petra Demková

„Rast frustrácie občanov je daný neschopnosťou a nemohúcnosťou vládnucej garnitúry, ktorá im ku každodenným starostiam ešte hádže polená pod nohy. A zrazu primátor Vallo vyzýva k ochrane Bratislavy. Haló, pán primátor! Bratislava je tak moja, ako aj vaša a každého občana z východu, západu, stredu alebo juhu Slovenska,“ upozornil primátora hlavného mesta generál vo výslužbe.



Progresívna arogancia v Bratislave

Brigádny generál v. v. Jozef Viktorín nazval svoj facebookový príspevok „Progresívna arogancia bez hraníc“. Naráža na progresívneho primátora hlavného mesta Matúša Valla. Svojím príspevkom mu chce pripomenúť, že Bratislava je hlavným mestom celého Slovenska a právo vstúpiť do nej a dať najavo svoj názor majú aj občania z iných kútov. A dokonca aj vtedy, ak je iný ako názor progresívcov a bratislavskej kaviarne.

Štátny tajomník MŽP podal trestné oznámenie na poslanca M. Suju
Štátny tajomník envirorezortu Juraj Smatana podal trestné oznámenie na poslanca Národnej rady SR Miroslava Suju (nezaradený). Pre TASR to potvrdila riaditeľka odboru komunikácie Ministerstva životného prostredia SR Jana Žjak. Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR


„Rast frustrácie občanov je daný neschopnosťou a nemohúcnosťou vládnucej garnitúry, ktorá im ku každodenným starostiam ešte hádže polená pod nohy. A zrazu primátor Vallo vyzýva k ochrane Bratislavy. Haló, pán primátor! Bratislava je tak moja, ako aj vaša a každého občana z východu, západu, stredu alebo juhu Slovenska,“ upozorňuje generál.
Pred kým chcete brániť Bratislavu?

Viktorín kladie Vallovi otázky: „Brániť Bratislavu chcete pred kým? Pred ľuďmi? Nie ste trochu pomýlený? Spomeňte si na štúdiá v Ríme. Spýtajte sa otca, bývalého veľvyslanca. Obaja viete, že ak by si dovolil rímsky starosta hovoriť o ‘ochrane Ríma’ pred talianskymi občanmi, jeho čas v pozícii by bol zrátaný a vyniesli by ho v zuboch.“

Generál upozorňuje primátora na to, čo sa hodí a čo nie. „Pripomínam, Bratislava je hlavné mesto Slovenskej republiky, a nie hlavné mesto konzumentov z bratislavských kaviarní. Týmto krokom podporujete arogantné povyšovanie sa nad ostatných, a to je nebezpečné. Republika je tvorená všetkými občanmi SR, nielen vašimi priaznivcami. Políciu netreba populisticky žiadať a vyzývať - vie čo má robiť a aké sú jej zákonné možnosti,“ upozornil generál vo výslužbe.
Vallo a Droba - dvaja z jedného cesta

„Vy a župan Droba chcete vytvoriť dojem jednoliateho názoru, ktorý však nie je pravdivý. To dobre viete. A takto dehonestujete Slovákov v priamom prenose. Toto je reálna práca s ľuďmi, ktorí vašu rétoriku určite nezabudnú. Nie produkovať a predávať vodku s donorom z americkej ambasády. Nie som za násilie ani ho nepodporujem. No na rozdiel od vás si vážim, keď občan vyjadrí názor. Takže, páni Vallo a Droba, Bratislava je nás všetkých, či sa vám to páči alebo nie,“ ukončil rázne, ale stále s úctou príspevok člen strany Republika.

Škandál: Ľudí na protesty nechceli údajne zamestnávatelia pustiť pod hrozbou prepustenia z práce!
Protesty na Hodžovom námestí v Bratislave nemali vôbec masové zastúpenie. Dôvod môže spočívať aj v tom, že zamestnávatelia im zakazovali účasť pod hrozbou prepustenia z práce. Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik