Xénia Džejna posiela štipľavý odkaz Vallovi: My, ľudia, občania, Slováci, si budeme protestovať, kde sa nám zachce!!!!
05 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Dnešný protest, vlastne hneď dva, zrejme opäť ochromia dopravu v centre nášho hlavného mesta. Na zásah sa pripravuje nielen polícia, ale proti blokovaniu ciest je aj bratislavský primátor Matúš Vallo. Jeho názor je ale v príkrom rozpore s tým, čo protestujúci plánujú.


Názor primátora rozhodne nezdieľa „bežná“ žena Xénia Džejna Kopecká, ktorá sa tiež chystá na protest. Svoj odpor k Vallovým slovám vyjadrila v statuse, kde mu poriadne „naložila“. Zároveň mu však vysvetlila, že keď mali v uliciach Bratislavy pochod iné skupiny ľudí, vtedy sa s tým stotožnil a bolo všetko v poriadku.
Praid bol OK, Biharka bola OK, ale ostatní občania sú OK neni?

„Vyhrážka za vyhrážkou!!!! Nie je to trestné???? Ty veľká liberálna Nula, čo teraz rozkráda Bratislavu a ponúka 10 električeniek zdarma!!!! Ty račkovací papagáj !!!! Ja nemám rušiť ľudí v Bratislave???Oni chcú mať kľud ???“ začala hneď zostra v statuse Xénia Džejna a dodala, že ona je Slovenka, Bratislava je hlavné mesto Slovenska a naša Ústava jej umožňuje právo na odpor!!!! „Sloboda slova, demokracia a ľudské práva, sú v zákonoch mojej Republiky!!!! Praid bol Ok, Biharka bola Ok, ale ostatní občania sú Ok neni????“ pýta sa Xénia Džejna Kopecká.

„Ty liberálny duševný mrzák, čo vrieskal za Kuciaka a teraz kradne kade chodí, ty nebudeš vyzývať políciu, aby porušila Ústavu a vzala ľuďom ich práva!!!!! Zbabelý niktoš, keď to nezvládaš okamžite odstúp!!!! A kde je vlastne polícia teraz???? Berte ho, veď on sa nám vyhráža!!!!!“ pokračuje s ťažkým kalibrom „bežná“ žena a na samá záver v rovnako ostrej tónine dodáva: „Tak ma dobre teraz počúvaj a opakuj si to v tej svojej skromnej hlavičke stále dokola!!!!! My, ľudia, občania, Slováci, si budeme protestovať, kde sa nám zachce!!!! Vylez medzi ľudí, ty farizej !!!!“

Takáto nula, čo nikdy nebola na vojne je ešte väčší zbabelec ako sme si mysleli, soptí Džejna smerom k Naďovi
Minister obrany Jaroslav Naď nie je v obľube Slovákov. Dokonca je na tom horšie ako celá vláda. Dôkaz, ktorý mu adresovala bežná žena Xénia Džejna, sa mu zrejme príjemne čítať nebude. Lichôtky na jeho adresu rozhodne nepoužívala. Skôr... Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik