"Tupelá" sú Matovičovi až príliš dobré na financovanie jeho kratochvíľ
05 | 08 | 2021 I Ivan Brožík

"Lotéria iba pre osvietených". A nielen to vŕta hlavou bývalému politikovi a novinárovi a publicistovi Karolovi Farkašovskému. Napríklad aj to, že zas my, občania, teda, z Matovičovho pohľadu tupelá, financujeme z našich daní najnovšiu hračku ministrovi financií. A pekných 1, 8 milióna vyvoleným v RTVS na koncesionárskych poplatkoch.


"Legalizovaná diskriminácia. Hrať a vyhrať môžu len očkovaní. Tí druhí – nazvaní úradníčkou ministerstva zdravotníctva ako „tupelá“ sa môžu prizerať." Píše na sociálnej sieti Karol Farkašovský. Redakcia HD dodáva, že nie "môžu", ale musia.

Reprofoto FB (@Karol Farkašovský)

Zaplať a choď si pískať

"Alebo sa nechať „osvietiť“ drahou mediálnou kampaňou a pichnúť. Keď sa ale zo zdravotných dôvodov zaočkovať nemôžu, alebo nechcú, môžu si pískať. O to viac zostane z peknej sumičky 21 miliónov eur pre tých prvých. Lenže pozor !" Pripomína Karol Farkašovský skutočnosť, že ide o naše peniaze.
Hračičku financujú všetci, aj tupelá!

Bez tupiel by to fakt nešlo. Štátny rozpočet totiž tvoria všetci občania Slovenska, nielen Matovičove lásky.

"Sú to peniaze zo štátneho rozpočtu, do ktorého idú dane aj neočkovaných ľudí, zvaných "tupelá" a tých je zatiaľ na Slovensku stále väčšina. Minister financií jednoducho nasmeroval milióny zo spoločných peňazí k jednej skupine ľudí s výsadami." Pripomína Karol Farkašovský.
Pohľadajme odpoveď

"Treba jasnejší dôkaz delenia občanov na dve kategórie ? A to si, prosím, vláda so 17 percentnou dôverou hovorí, že jej ide o spravodlivosť. No, pomôžte mi, ja tú spravodlivosť akosi nevidím - ani ďalekohľadom." Zveruje sa autor statusu a autorovi článku sa žiada dodať - "nie ste sám, Karol"!

(Medzititulky red. HD.)

Nútili nás testovať sa, nútia nás vakcínovať, to kam sme sa dostali? Pýta sa Farkašovský
Slovensko už jednu „atómovú“ zbraň proti COVID-19 zažilo a vieme ako to dopadlo. Po tvrdom nátlaku na ľudí, aby sa išli dať testovať, ich zomreli tisícky. A už tu máme druhú „atómovku“, ktorou opäť nútime ľudí pod rozličnými tlakmi dať sa... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik