Roman Mikulec prichytený! Opäť sa zdržal v luxusnom byte polonahej dievčiny z klipu
05 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Jeho meno je momentálne jedno z najskloňovanejších vo vláde. Roman Mikulec sa podľa týždenníka Plus 7 dní opäť vrátil do bytu pôvabnej umelkyne, ktorú možno poznať ako dievčinu tancujúcu v spodnej bielizni v klipe na známu skladbu.


Večer pred jeho prvým odvolávaním sa šéf rezortu vnútra, ktorý teraz čelí obrovskému nátlaku súvisiacim s so zámerným manipulovaním výpovedí kajúcnikov, zdržal u nej. Pôvabnú Michaelu Galovú mnoho ľudí poznajú ako polonahú dievčinu z klipu na skladbu Happy od Pharrella Williamsa.

Ubehlo niekoľko dní a Roman Mikulec sa do luxusného bytu na Kramároch v hlavnom meste vracia opäť. Hlasovanie o vyslovení jeho nedôvery v parlamente dopadlo v jeho prospech, avšak médiá a opozičný politici mu stále idú po krku. Je snáď 34-ročná umelkyňa novou oporou ministra v ťažkých časoch?



Kovařík a Mikulec priznali, že sú na strane zločinu. Musia skončiť nie len vo funkcii, ale aj v base
Keď dal šéf polície Peter Kovařík stopnúť zásah proti vypovedajúcim kajúcnikom, obvinený ušiel policajnej jednotke priamo pred očami. Akcia však bola zastavená, ako sám Kovařík uviedol, na základe pokynov ministra vnútra Romana Mikulca. Obaja sa... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Tibor Sipos