Dobiáš sponzorovaný Pfizerom napísal katolíkom článok: Očkovanie - prejav úcty k pápežovi
02 | 08 | 2021 I Petra Demková

Nevkusná propagácia očkovania pokračuje. Lekári sponzorovaní Pfizerom plnia svoje úlohy a poslušne agitujú. Záchranár Viliam Dobiáš, ktorého sme v minulosti odhalili ako ďalšieho, koho sponzoroval Pfizer, ide na katolíkov cez pápeža.



Očkovacia kampaň v plnom prúde

Na agitáciu si niekto tam hore tentokrát vybral katolícky magazín Slovo plus. V ňom vyšiel Dobiášovi článok, v ktorom zachádza už do úplných absurdností. Očkovanie je vraj prejav úcty voči pápežovi.

To, že štát nalieva nemalé prostriedky do očkovacej kampane, nie je žiadnym tajomstvom. Preto urobiť uzáver, že aj tento článok je ďalším z platených PR produktov, nie je asi scestné. Za naše peniaze odvedených na daniach štát sponzoruje kampaň farmaceutických spoločností, ktoré patria k najbohatším korporáciám sveta.

Záchranárovi Viliamovi Dobiášovi, ktorý propaguje vakcínu, Pfizer sponzoroval knihu
Ďalšie odhalenie konfliktu záujmov. Ukazuje sa, že známy slovenský záchranár, Viliam Dobiáš, ktorý propaguje vakcináciu proti Covidu, môže byť k propagácii motivovaný aj niečím iným ako len hlbokým vlastným presvedčením o potrebnosti... Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Petra Demková

Obchodná spoločnosť - jezuiti za očkovanie

To, že katolícka cirkev, hlavne jej jezuitské krídlo, o ktorom sa vie, že je viac obchodnou ako náboženskou spoločnosťou, abnormálne propaguje očkovanie, už vieme. Slovo plus je katolícky magazín. Už v minulosti som vyjadrila presvedčenie, že návšteva pápeža na Slovensku práve v tomto čase nie je vôbec náhodná. A kolieska do seba zapadajú.
Považujem sa za veriaceho katolíka

V Slove plus vyšiel marketingový článok, v ktorom sa katolíkovi prihovára človek s dobrou povesťou, záchranár a lekár Viliam Dobiáš. O Dobiášovi sme už písali, že mu v minulosti Pfizer zasponzoroval knihu.

Pán Dobiáš žasne, keď niekto brojí proti vakcinácii. „Keď politici broja proti vakcinácii, žasnem, ale beriem to ako súčasť špinavej časti politiky, odvrátenej od služby verejnosti. Keď proti očkovaniu dávajú vyhlásenia poprední predstavitelia cirkvi, tak tomu nerozumiem, a to sa považujem za veriaceho katolíka aj člena cirkvi,“ brnkol na strunu veriacemu záchranár hneď v úvode článku.
Veriaci ľudia by mali byť očkovaní

„Vraj prístup výlučne očkovaných na zhromaždenia s pápežom ešte viac rozdelí slovenskú verejnosť, požiadavka na očkovanie je donucovaním, chudáci starí a chorí by sa radi zúčastnili, ale ako neočkovaní budú mať odopreté stretnutie s hlavou cirkvi,“ píše Viliam Dobiáš.

Chápe niekto, prečo ideme pápežovi Františkovi ukazovať Luník IX? pýta sa Andrej Danko
Program návštevy Svätého otca na Slovensku je už niekoľko dní známy. Je v ňom zakomponovaná i návšteva asi najslávnejšieho slovenského sídliska Luník IX v Košiciach. Teraz si to všimol aj šéf národniarov Andrej Danko, ktorý proti tomu vo svojom... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021


„Dnes nikto z odborníkov, ktorí sa venujú tejto problematike aj inak ako na sociálnych sieťach, nepochybuje o vakcinácii ako jedinej forme na zabránenie ďalších úmrtí na jeseň. Preto som presvedčený, že skutočne veriaci ľudia by už mali byť očkovaní, pretože je to praktický prejav pre kresťanov povinnej lásky k sebe a blízkym,“ hrá lekár na city čitateľovi.
Neočkovať sa je nekresťanský postoj

Následne sa pustil do odporcov očkovania: „Nechápem myšlienkové pochody nezaočkovaných zdravotníkov a hnutia mysle nezaočkovaných kresťanov. Je to síce ich voľba, ktorú beriem na vedomie, ale za seba musím povedať, že to hodnotím ako nekresťanský postoj. Ak sa nezaočkovaný modlí a prežehnáva, môže byť pokrytec,“ útočí Dobiáš.
Ak sa pápež u nás nakazí, svet nás prekľaje!

Citové vydieranie za hranicou vkusu pokračuje. „Svätý Otec František príde na Slovensko a je to pre nás všetkých kompliment. Verím, že Boh nedovolí, aby sa pri stretnutí s ľuďmi nakazil, ale možné to je. Skúsme si predstaviť, ako by nás svet preklial, keby sa nakazil na návšteve u nás. Na návštevu sa ľudia pripravujú a tešia, vzácne návštevy si mimoriadne uctievame. Keď cítim potrebu byť v blízkosti pápeža, mal by som sa pripraviť. Očkovanie a sviatosť zmierenia sú to najmenej,“ uzavrel lekár zaviazaný Pfizeru.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/07/21/nechajte-ku-mne-prichadzat-zaockovanych-lebo-ich-je-kralovstvo-nebeske/