Soročinová sa pýta: akú úlohu má v skutočnosti zohrať návšteva pápeža na Slovensku?
25 | 07 | 2021 I Petra Demková

„Som maximálne znechutená a nechápem akú úlohu má v skutočnosti zohrať návšteva pápeža na Slovenku. Odmeniť zaočkovaných za poslušnosť v jednej z najviac kresťanských republík v EU? Alebo “nezávisle namotivovať” ďalších?“ pýta sa Soročinová.



Len zaočkovaní?

„Minister pre očkovanie a aktívnu propagandu Lengvarský vyhlasuje, že s Františkom, ktorého titulujú ako pápež, sa budú môcť stretnúť LEN zaočkovaní ľudia,“ reprodukuje najnovšia správy nádejná politička.
Soročinová pripomína - pápež dal facku žene v dave

„Tak toto je naozaj sila. Lengvarský by sa skôr mal namiesto diskriminácie ľudí postarať o to, aby kresťania, ktorí sa prídu stretnúť s pápežom, neschytali jednu “za ucho” (ako minulého roku pani, ktorá možno chcela poprosiť pápeža Františka o modlitby za choré dieťa, alebo čokoľvek iné a namiesto toho ju s nenávistným pohľadom agresívne udrel,“ pripomína Soročinová nepríjemnú udalosť, ktorej zábery obleteli svojho času svet.

Ľ. Lintner: Vstup na omše len pre zaočkovaných? Popretie Kristovho učenia v jeho podstate
„Pápež určite neprisľúbil návštevu Slovenska, aby sa mohol stretnúť iba so zaočkovanými. Nepochybne verí, že jeho slovo bude zasiate aj do sŕdc nezaočkovaných. Bývalý kazateľ a súčasný premiér E. Heger, aby učinil zadosť svojmu učeniu, by mal... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Petra Demková


„Žena bola zjavne v zúfalom stave a úpenlivo čakala, kým k nej pápež podíde. Nech už by situácia bola akákoľvek, žiaden muž a detto pápež si za žiadnych okolností nemá čo dovoliť zdvihnúť ruku na ženu!“ vyjadruje pronárodná kandidátka svoj názor.
O čo ide pri návšteve v skutočnosti?

Soročinová následne pripomína, že bola vychovaná v kresťanskej rodine, v kresťanskom duchu a v súlade s kresťanskými tradíciami. „Aj som absolvovala všetky kresťanské sviatosti, ale čím ďalej, tým viac to vyzerá tak, že kresťanstvo a viera s cirkvou nemajú nič spoločné…“ hnevá sa bývalá kandidátka do NRSR.

„Som maximálne znechutená a nechápem, akú úlohu má v skutočnosti zohrať návšteva pápeža na Slovensku. Odmeniť zaočkovaných za poslušnosť v jednej z najviac kresťanských republík v EU? Alebo “nezávisle namotivovať” ďalších?“ kladie Soročinová zásadné otázky na záver.

Izrael sprístupnil náhradné materstvo mužom - gayom, teší sa progresívny teológ Prostredník
Izrael sprístupnil náhradné materstvo nielen mužom – gayom, ale aj slobodným mužom. Takéto skvelé správy prináša teológ Prostredník. Pri náhradnom materstve cudzia žena vynosí niekomu dieťa a odovzdá ako tovar. Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Petra Demková