Fico: Elitný vyšetrovateľ Čurilla dával pokyny čo všetko majú alebo nemajú porozprávať, aby to sedelo (VIDEO)
25 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Predseda Smeru-SD Robert Fico je nielen skúseným politikom a trojnásobným premiérom, ale i veľkým kritikom súčasnej koalície. V statuse a vo videu, ktoré zverejnil na svojom profile, sa pustil do ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej.


Robert Fico zverejnil v statuse zostrihané video z jeho vystúpenia v Národnej rade, kde vykričal tam sediacej ministerke spravodlivosti Márii Kolíkovej všetky jej prešľapy.. Prirodzene, nevynechal ani tému smrti Milana Lučanského, či najnovší škandál s dohadovaním výpovedí kajúcnikov s vyšetrovateľmi a útek dvoch dôležitých svedkov, ktorí to mali potvrdiť.
Smer-SD má dôkazy, že polícia niekde ukrýva dvoch obvinených na úteku

„Mýtus o rozviazaných rukách polície definitívne padol. Práve naopak. Robia sa podlosti, ktoré sme tu štvrť storočia nezažili. Máme dôkazy o tom, že polícia skrýva dvoch zločincov, aby neprehovorili o tom, že krivo vypovedali v prípade politických väzňov ako sú páni Kováčik a Gašpar,“ píše v krátkom statuse Robert Fico. „Výborne sme sa pobavili na tom, ako má polícia rozviazané ruky.

Videl som to na tom, že akonáhle sa polícia rozhodla konať, tak vyšetrovateľke zobrali prípad. Smer-SD má dôkazy, že polícia ukrýva dvoch obvinených na úteku, pretože minister Mikulec a ďalší sa mimoriadne obávajú toho, čo by títo dvaja páni z kriminálneho prostredia mohli narozprávať. Slogan, že polícia má rozviazané ruky už vôbec neplatí,“ hovorí pred poslancami v zostrihu videa šéf Smeru-SD. Dodáva, že ľudia, na ktorých sa vzťahuje prezumpcia neviny majú v celách 42°C a nie je im dovolené prakticky nič. Majú právo na sprchu len 2x do týždňa po 10 minút.

Fico tvrdí, že Imrecze je vo väzbe týraný a vyšetrovatelia využívajú k nátlaku aj neznesiteľné teplo.
Kajúcnici z väzby prichádzajú s novými obvineniami smerujúcimi k R. Ficovi a ľuďom okolo neho. Šéf strany Robert Fico dnes na tlačovej konferencii vysvetľoval, ako sa takéto výpovede pripravujú. Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Nechali zomrieť Krivočenka

„Ministerstvo spravodlivosti tu absolútne zlyháva. Úmrtie obhajcu Krivočenka vo väzbe na Covid, kde preukázateľne zlyhala ministerka. Tú obviňujeme z toho, že tohto človeka vo výkone väzby nechali zomrieť, lebo verejne klamali, že neexistuje pľúcna ventilácia. V okamihu kedy sa o tejto veci hovorilo bolo na Slovensku k dispozícii 38 pľúcnych ventilácií. Nesie teda plnú zodpovednosť za túto tragédiu,“ vytýka Fico ministerke. Pripomenul jej aj troch obvinených, ktorých mená sú na Slovensku všeobecne známe. „Ide o Zemana, ktorého nazývajú Bandurka alebo Zemák, druhý je Petrov, ktorého volajú Tiger a tiež Csaba Dömötör. Tých v slávnej SMS správe spomína elitný vyšetrovateľ Čurilla, ktorý dával pokyny čo všetko títo ľudia majú alebo nemajú porozprávať, aby to sedelo,“ hovorí ďalej Fico.

Fico: Kováčika vedú pred súd spútaného ako najväčšieho zločinca a zločinec Makó si užíva slobodu (VIDEO)
Súdny proces s bývalým špeciálnym prokurátorom Dušanom Kováčikom najviac leží v žalúdku predsedovi Smeru-SDS Robertovi Ficovi. Ten od samého začiatku argumentuje tým, že Kováčik je vo väzbe nezákonne a na základe vymyslených... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Vďaka polícii a ministrovi sú momentálne dvaja dôležití svedkovia na úteku

Predseda Smeru-SD pred poslancami prečítal Uznesenie o vznesení obvinenia pre týchto troch mužov. „Z nich dvaja vďaka polícii a ministrovi sú momentálne na úteku. Obvinený Matej Zeman bol podľa uznesenia nahovorený a boli mu prisľúbené nenáležité výhody. Naviedol iného obvineného, Petra Petrova, aby krivo vypovedali v kauze, ktorá sa týka špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika.

Prečítajte si, pani ministerka, uznesenie o vznesení obvinenia vo vzťahu k Zemanovi, Dömötörovi aj Petrovovi a budete vidieť, ako navzájom všetci traja klamali na pokyn vyšetrovateľov a operatívnych pracovníkov NAKA. Dokonca veľmi hrubo klame vodič, ktorý vraj cez okno videl, ako sa niečo dialo v reštaurácii Towers, kde sa odovzdávala obálka so 100-tisíc eurami. Cez okno nebolo vidieť nič, takže toto obvinenie preukázateľne ukazuje na manipuláciu s trestnými konaniami,“ povedal vo svojom prejave Fico.

Matovič zadal úlohu zničiť stranu Smer a treba na to hľadať dôkazy, tvrdí Robert Fico
Tvrdenia najnovšieho „kajúcnika“, bývalého šéfa Finančnej správy SR Františka Imreczeho odmieta predseda Smeru Robert Fico. Na oplátku tvrdí, že všetko je to vykonštruované tak, aby jeho stranu zlikvidovali. A pracovať na tom majú Matovič s... Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Sudca Najvyššieho súdu znemožnil rozhodnutie

Ministerstvo spravodlivosti podľa šéfa smerákov dostalo od poslancov podanie na disciplinárne konanie vo vzťahu k sudcovi Najvyššieho súdu Klimentovi. „Išlo o väzbu, no ani toľko slušnosti na ministerstve nemajú, aby odpísali poslancom, že ho dostali a buď vybavili, alebo nevybavili. Podnety boli poslané preto, lebo Ústavný súd konštatoval, že sudca Najvyššieho súdu účelovo, simulovane, svojvoľne a s vyslovene deklarovanou snahou znemožnil zákonné rozhodnutie. To malo významný vplyv na väzobné rozhodnutie.

V druhom prípade išlo o väzbu Dušana Kováčika a zase išlo o sudcu Klimenta. Najvyšší súd konštatuje, že spávanie sa sudcu je takej povahy a intenzity, že objektívne vyvoláva pochybnosti o jeho nestrannosti,“ hovorí vo videu smerom k poslancom a ministerke Robert Fico.

František Imrecze sa mení na „zlatého slávika“. Rozhodol sa totiž zaspievať aj o Robertovi Ficovi
Vyšetrovatelia sa pomaly šplhajú aj k Robertovi Ficovi a jeho najbližším spolupracovníkom. „Spievať“ sa totiž rozhodol aj bývalý šéf Finančnej správy František Imrecze. Niet sa preto čo čudovať, že Robert Fico je nervózny a čo najskôr chce byť opäť... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

To, čo sa robí v rezorte ministerstva spravodlivosti nemá nič spoločné so spravodlivosťou

„Zodpovedáte za smrť advokáta Krivočenka vo väzbe, pretože ste klamali v priamom prenose a ešte ste klamali aj v súvislosti so zraneniami a úmrtím generála Lučanského,“ dodáva trojnásobný premiér, podľa ktorého sme krajina, ktorá by sa ťažko hľadala na celom svete. „Špeciálnym prokurátorom je u nás právoplatne odsúdený človek, ministerka spravodlivosti cez svoju rodinnú firmu a svoju nevlastnú sestru okrádala vlastníkov bytov v Moste pri Bratislave a jej brat zarába milióny na Slovenskej televízii. Dvojka na špeciálnej prokuratúre Kysel je opakovane disciplinárne stíhaný za neplnenie povinností, Matovič minister financií je daňový podvodník. A čo je najzaujímavejšie, že minister vnútra je podozrivý z korupcie a zneužívania právomocí verejného činiteľa,“ vyšplechol Fico slovenské anomálie.



„Mrzí ma, že sa pani ministerka nepreukázala keď ako štátna tajomníčka sedela v našej vláde. Sedela tam ako voš pod chrastou, využívala všetky výhody, nikdy nič nepovedala, na nič sa nesťažovala. Nikdy, nikdy a nikdy. Nemáte, pani ministerka absolútne žiadnu dôveru opozície, pretože to, čo robíte v rezorte ministerstva spravodlivosti nemá nič spoločné so spravodlivosťou,“ hovorí na samý záver svojho zostrihaného videa šéf Smeru-SD Robert Fico.

Lipšic: Fico krivo obvinil prokurátorov ÚŠP z nezákonného nátlaku
Šéf Smeru-SD Robert Fico zorganizoval koncom minulého roka tlačovú konferenciu, kde krivo obvinil prokurátorov Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Ondreja Repu a Michala Šúreka z nezákonného nátlaku na v tom čase podozrivého Mariána K.... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | tasr