Kulyho 50. narodeniny neboli práve ružové: Bolestivý rozchod po 25 rokoch!
23 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Oslávenec Mário Kuly Kollár z Desmodu zažíva o niečo trpkejšie narodeniny ako tie predošlé, píšu Topky. Sú totiž prvé, odkedy sa pôvodná formácia Desmodu rozpadla a nahradila ju nová, a nie len jedna, ale hneď dve!

Jeden Desmod je Kulyho, druhý si hovorí Desmod s Robom Šimkom. Jeho meno môžete poznať aj zo súťaže Superstar, kedy sa dostal medzi finalistov. Ten má okrem svojej Desmodu aj svoju kapelu Massriot.

Nebyť nezhôd medzi členmi kapely, pričom zvyšní členovia vinili frontmana z netímového správania a povyšovania sa, kapela by oslavovala 25. rokov.

„Kuly chcel z ničoho nič vyhodiť dvoch gitaristov z kapely, medzi nimi aj mňa. Mal nejaké dôvody, ktoré mu predtým dvadsať rokov neprekážali. Tie boli podľa mňa irelevantné. Tak sa zvyšok rozhodol, že to nebude dobrá cesta. Lebo nikto nikdy nevie, kedy bude na rade ďalší. Dlhodobo to význam nemalo. Pre pokoj rodín, pretože pracovné veci sa prenášajú aj domov, sme sa rozhodli, že pôjdeme vlastnou cestou,“ uviedol v rozhovore pre Plus 7 dní Rišo Synčák, gitarista Desmodu.

Šokujúca spoveď člena Desmodu: Kuly sa zmenil, chcel z ničoho nič vyhodiť dvoch gitaristov
Zoskupenie, ktoré vyhralo Zlatého slávika za najpopulárnejšiu kapelu až 7-krát, sa rozpadlo. Gitarista Richard Synčák v rozhovore pre Plus 7 dní prehovoril o tom, prečo z Desmodu odišiel. Nie je však žiadnym tajomstvom, že za rozpadom podľa Synčáka... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Tibor Sipos