NAKA zadržala predsedu správneho kolégia Najvyššieho súdu Jozefa Milučkého
22 | 07 | 2021 I tasr

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala vo štvrtok sudcu Najvyššieho súdu (NS) SR a predsedu správneho kolégia NS SR Jozefa Milučkého. Informuje o tom Denník N. Prezídium Policajného zboru (PZ) sa zatiaľ k zásahu pre TASR nevyjadrilo.


"K prebiehajúcim úkonom polície sa Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) nebude vyjadrovať. Informácie poskytneme, až keď to procesná situácia umožní," povedala pre TASR hovorkyňa ÚŠP Jana Tökölyová. Vedenie NS SR by malo poskytnúť svoje stanovisko počas dňa.

Milučký je predsedom jedného zo štyroch kolégií NS SR. Podľa medializovaných správ ho vyšetrujú pre podozrenie z korupcie. NAKA mala u neho vykonať aj domovú prehliadku.

Milučký v minulosti pôsobil ako sudca Okresného súdu v Čadci, neskôr pôsobil na Krajskom súde v Žiline. Na NS SR pôsobí od roku 2009.

Vláda nemôže ľudí nútiť do očkovania tak, že ak nebudú zaočkovaní, finančne ich zruinuje, hnevá sa Saková
Slovensko sa včera podvečer opäť stalo miestom protestov, ktoré sa rozhoreli na viacerých hraničných prechodoch. Dôvod je jasný, doslova teror ľudí, ktorí prichádzajú na naše územie. A najviac si to odnášajú tí, ktorí tadiaľ chodia so železnou... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik