Odporkyňu vakcíny Csákovú vyškrtli z benefičného koncertu na pomoc obetiam tornáda z politických dôvodov
21 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Česká speváčka Ilona Csáková zúri. V letnom kine Kyjov mala zaspievať na benefičnom koncerte na pomoc obetiam zasiahnutým ničivým tornádom na Morave. Dokonca sa objavila aj na oficiálnom plagáte akcie. V Kyjove ju však z koncertu vyškrtli. Dôvodom je kandidatúra speváčky do snemovne, informuje portál Super.






"Ďakujeme pani Ilona Csáková za ochotu vystúpiť na podujatí Benefičný koncert na podporu obetí ničivého tornáda. Bohužiaľ z dôvodu oznámenej kandidatúry pani Ilony Csákovej do parlamentných volieb sa jej vystúpenie na tomto apolitickom podujatí nemôže uskutočniť," informovalo Mestské kultúrne stredisko v Kyjove.

Csáková sa podľa jej slov na akciu nijako politicky angažovať nechcela. "Chcela som iba spievať a tým aj pomôcť, evidentne a zrejme to teda apolitická akcia nie je," napísala pre vyššie uvedený portál speváčka, ktorá sa emotívne vyjadrila aj na sociálnej sieti. "Ja nesmiem pomôcť. Usporiadateľ mi zrušil vystúpenie na charitatívnom koncerte pre Moravu. A viete prečo? Pre moje postoje a názory," vyhlásila.

Nečakané úmrtie českej herečky: Žáčkovú z Čiernej pančuchy zabila osa v nápoji!
20 | 07 | 2021 | Tibor Sipos