Iza Bela: Výzvu - Slováci, ostaňte toto leto doma na Slovensku a necestujte za hranice k moru politici odignorovali
21 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Prišlo leto a s ním dovolenky. Stovky ba možno tisíce Slovákov sa vybrali za oddychom k moru. Lenže... Lenže naše politické špičky ich žiadali, aby radšej zostali doma a nepriviezli nám sem pandémiu. No a práve tie vodu kázali a víno pijú. V statuse na sociálnej sieti si za to vyslúžili kritiku od „bežnej“ ženy Iza Bely.


Vládni a koaliční politici sa už nie raz ukázali ako tí, ktorí „spodine“ zakazujú, no sami si užívajú vymoženosti papalášov. Kto by si myslel, že inak tomu bude teraz, cez toto leto, ten bol naivný rojko. Prirodzene, našli sa aj takí, ktorí zostali pekne doma, na Slovensku, no tí, ktorí najviac kričali zdupkali za hranice. Napríklad taká poslankyňa Jana Bittó Cigániková, ktorá, ako sa sama priznala, tam pôjde hneď niekoľkokrát. Kritike sa jej, a nielen jej, za to v statuse ušlo od „bežnej“ ženy a hviezdy facebooku Iza Bely.
Nemáme byť sebcami a máme pozerať aj na zdravie iných, čo ostali na Slovensku

„Ešte stále veríte na koronu? Tak verte tomu ďalej! Myslím si, že vládni politici a ich hrdinskí odborníci majú v tom jasno už dávno. Preto väčšina z nich dovolenkuje mimo Slovenska,“ začína svoj status Iza Bela a dodáva: „Hlavná vec, že cez médiá a tlačovky neustále vyzývali Slovákov, aby nikam necestovali, ale ostali doma. A viete prečo? Aby na Slovensko nedotiahli ďalšiu mutáciu Delta, ktorá by tu nanovo urobila veľkú paseku pri 3. vlne „pandémie“. Nemáme byť sebcami a máme pozerať aj na zdravie iných, čo ostávajú počas prázdnin a dovoleniek na Slovensku.“ I

Ako to bolo s reklamou na vakcínu? Vakcína je sloboda? Aká sloboda? Pýta sa Iza Bela
Vedci a odborníci spolu s politikmi nám pred časom sľubovali, že vakcinácia vyrieši problém s koronavírusom a bude znamenať cestu k slobode. Ako sa ukazuje na príklade Izraela, nevyriešila ani jedno, ani druhé. Kritickým okom sa na to v statuse... Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


za Bela priznáva, že dnes rozšíri svoj album o ďalšiu takú kreatúru, ktorá vodu kázala a víno práve pije mimo Slovenska na dovolenke pri mori. „Tou osobou je Bittó Cigániková, ktorá občanov Slovenska provokuje z dovolenky. Ani sa tým ľuďom nečudujem, že po tých fotkách, ktoré zverejnila, sú podráždení. Celá strana SaS sú farizeji,“ zhodnotila jednu z koaličných strán „bežná“ žena.

Podľa Iza Bely od začiatku vstupu SaS do tejto vlády len mútia vodu a hrajú sa na tých dobrých pred verejnosťou, no opak je pravdou. „Robia divadlo v hlavnej úlohe v tom zmysle, že robia opozíciu v štvorkoalícií,“ zhodnotila Iza Bela, ktorá sa vzápätí opäť vracia „bojovníčke“ za zdravotníctvo. „Bittó Cigániková sa ozvala z dovolenky pred pár dňami, keď na sociálnej sieti zverejnila fotografie. Pýtam sa vás Jana, to je tá vaša dovolenka na Slovensku?“ zasiela „bežná“ žena odkaz predsedníčke zdravotníckeho výboru v našom parlamente.

Nezaočkovaných sa náš štát chystá znevýhodniť aj na hraniciach, hnevá sa Iza Bela
Štát prijíma ďalšie opatrenia na to, aby dostal nezaočkovaných na vedľajšiu koľaj. Plné ústa o dobrovoľnosti tak zostávajú len rečami. V praxi vyzerajú plne ináč. V statuse to jasne dokumentuje „bežná“ žena a hviezda Facebooku Iza... Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Korona tu nikdy nebola, lebo keby ozaj bola, tak ja nie som predsa pri mori

„Viete, čo je na tom všetkom zaujímavé? Že všetky tie hlásna trúby, čo kričali „Slováci, ostaňte toto leto doma na Slovensku a necestujte za hranice k moru“, tak všetci z nich boli, alebo sa nachádzajú pri mori. Prvou lastovičkou, takou ktorá odletela k moru, bol náš najväčší hrdina Janko Mikas v Chorvátsku. Potom ho nasledovala naša kráľovná Zuza, ktorá si odskočila do Toskánska v Taliansku. A teraz čo nevidíme? Ďalšia to osôbka sa nám ukázala v plnej kráse s úsmevom na tvári, z ktorého by väčšina z nás Slovákov vyčítala len túto odpoveď: Korona tu nikdy nebola, lebo keby ozaj bola, tak ja nie som predsa pri mori. Táto liberálka časom priznala, že si zrejme cez toto leto dopraje dve dovolenky v zahraničí. Niekto sa má, byť na dvoch dovolenkách v roku,“ konštatuje Iza Bela.



„Ideme do Grécka aj na Malorku. Do Grécka ideme s maminou, ale s tým, že my sme všetci dvakrát očkovaní. Okrem detí, lebo ten starší má prvú vakcínu. Tých budeme testovať. Na Malorku potom idem iba s manželom, ktorý je tiež dvakrát očkovaný, pretože on tam má otca,“ nechala sa počuť Bittó Cigániková, ktorá zdôraznila, že aj na dovolenke v Grécku nebudú ubytovaní vo veľkom hoteli. „Čítate veľmi dobre. Na záver len toľko - toto sú dve tváre Jany Bittó Cigánikovej. Jedna v zahraničí a druhá na Slovensku. Je na vás občania, aký si urobíte na to vlastný názor,“ uzatvára svoj status Iza Bela.

Iza Bela: Mikas na dovolenke v Chorvátsku a bežní ľudia v kolónach na hraniciach
Slovensko kvôli možnému zavlečeniu nových variantov koronavírusu zaviedlo na hraniciach prísny režim. Pri pohľade na dovolenkovú fotku bezstarostného hlavného hygienika Jána Mikasa v Chorvátsku sa „bežná“ žena Iza Bela v statuse pýta, či aj pre... Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik