Mazurek: Očkovací fašizmus vo väzniciach! Vláda chce nátlakom nútiť väzňov dať sa očkovať. Za každú cenu
20 | 07 | 2021 I Petra Demková

Na neuveriteľnú skutočnosť upozornil poslanec Milan Mazurek. Na svetlo sveta vyplával nehorázny dokument. Generálny riaditeľ ZVJS dokonca navrhuje, aby sa na očkovanie prihliadalo ako na dôležitý faktor "dobrého správania", keď väzeň žiada o podmienečné prepustenie.


Milan Mazurek upozornil na aktivity, ktoré nazval očkovacím fašizmom.

„Dostal sa mi do rúk list Róberta Mudrončeka, generálneho riaditeľa Zboru väzenskej a justičnej stráže, ktorý zaslal všetkým riaditeľom väzníc s cieľom nastaviť pravidlá pre členov zboru, ako aj väznené osoby tak, aby bolo výhodnejšie sa zaočkovať. Samozrejme, diskrimináciou nezaočkovaných osôb! Absolútny fašizmus, prichádzajúci priamo z ministerstva, teda z Kolíkovej kancelárie,“ popisuje poslanec.

Fico: Aj novú vyhlášku podávame na Ústavný súd SR. Nikoho nemožno nútiť, aby sa očkoval!
R. Fico v najnovšom videu upozornil, že ešte žiadna vláda v histórii Slovenska neukázala toľko neúcty voči vlastným občanom ako súčasná. Preto Smer nútený podať ďalší podnet na Ústavný súd SR. Tam sa to však nekončí. Opozícia plánuje obrovský... Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Petra Demková


„V liste riaditeľom napríklad odporúča: dávať vyššie osobné odmeny zaočkovaným príslušníkom ZVJS, zakázať väzňom, ktorí sa nezaočkujú účasť na športových a spoločenských podujatiach, zaočkovaným väzňom udeľovať viac vychádzok mimo ústav či povoliť osobné kontaktné návštevy len očkovaným väzňom,“ upozornil Mazurek. Dokument, z ktorého cituje, pripojil aj k svojmu príspevku vo forme kópie.

Z dokumentu s názvom Odporúčania na zvýšenie záujmu o očkovanie je cítiť zúfalstvo kompetentných, ktorí očividne dostali zadania „zhora“. Aké? Vymyslieť a predostrieť akékoľvek spôsoby ako donútiť občanov do poskytnutia svojho vlastného tela pre experiment s vakcínou. A riaditelia všakovakých inštitúcií sa neštítia ničoho. Sú pripravení zneužiť napríklad aj situáciu, v akej sa nachádzajú väzni – a pod vyhrážkami odopretia im kontaktu s príbuznými či oddialenia dosiahnutia slobody ich k očkovaniu prinútiť.

Mazurek upozornil aj na to, že v dokumente sa píše, že sa má prihliadať na očkovanie ako na dôležitý faktor "dobrého správania" napríklad pri posudku väzňa, ktorý žiada o podmienečné prepustenie. Aj toto je jeden z návrhov pána riaditeľa Mudrončeka.

„Tento štát sa načisto zbláznil a fašizmus chorej Matovičovo-Hegerovej vlády skrátka musí skončiť! Slováci musia ísť do ulíc bojovať za svoje práva. Na obrovskom proteste 1. 9. 2021!“ uzavrel príspevok Milan Mazurek.

Ako to bolo s reklamou na vakcínu? Vakcína je sloboda? Aká sloboda? Pýta sa Iza Bela
Vedci a odborníci spolu s politikmi nám pred časom sľubovali, že vakcinácia vyrieši problém s koronavírusom a bude znamenať cestu k slobode. Ako sa ukazuje na príklade Izraela, nevyriešila ani jedno, ani druhé. Kritickým okom sa na to v statuse... Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik