Harabin: Bábková zberba a luza chce znížiť počet obyvateľstva a ešte ho dostať do konfliktu (VIDEO)
20 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko si 17. júla pripomína vyhlásenia deklarácie Slovenskej národnej rady o zvrchovanosti Slovenskej republiky. Pri tej príležitosti sa na mnohých miestach zapaľujú vatry zvrchovanosti, pri ktorých nie raz rečnia politici či expolitici. Túto príležitosť si nenechal ujsť ani Štefan Harabin.


Bývalý minister spravodlivosti Štefan Harabin sa postavil pred ľud pri jednej z vatier a v plamennej reči sa usiloval upútať pozornosť prítomných na situáciu okolo koronavírusu a na súčasnú  vládu, v ktorej podľa neho sedia vydierateľní ľudia. V statuse a videu z jeho reči zdôrazňuje skutočnosť, že koronavírus je ako medzinárodný terorizmus. Nikto ho nevidel a každý má z neho strach.
Zo sezónnej vírusovej choroby urobili neviditeľného strašiaka

„My musíme týchto ľudí pomenovať ako konkrétnych páchateľov likvidácie našej štátnosti. My už máme v Európe 12 tisíc mŕtvych po očkovaní a na Slovensku máme okrem úmrtí aj 7 tisíc negatívnych vážnych dôsledkov po očkovaní. A dnes niekto bude tolerovať nejakého úradníka Mikasa, ktorý vydáva nulitné akty, núti ľudí aby si dali špárať v nose, nosili rúška ako otroci a nepríčetné osoby a aby sa dali vakcinovať. Prečo? Začo?“ pýta sa Harabin.

Podľa nášho exministra dvadsať rokov dozadu americká štátna elita vymyslela medzinárodný terorizmus. „Čo to je terorizmus? Teroristické skupiny, ktoré vytvorili Američania? Al Káida? Talibancov? ISIL? A financovali ich? A vnútili vám to ako hrozbu. Nikto medzinárodný terorizmus nevidel, ale všetci boli povinní sa ho báť, lebo existuje. A dokážte, že neexistuje,“ hovorí ďalej Harabin.



„A dnes, zo sezónnej vírusovej choroby, ktorá nemá vyššiu úroveň ako sezónna chrípka, urobili neviditeľného strašiaka. Nikto koronu nevidel, ale všetci ste povinní sa jej báť. Táto marionetská zberba a luza, ktorá je na čele štátu, jeden podvodný advokát, druhý plagiátor, ďalší daňový podvodník, a ktorá je vydierateľná, chce znížiť počet obyvateľstva a ešte ho dostať do konfliktu,“ pridáva plamennou rečou expredseda Najvyššieho súdu SR.
Nejde im o vaše dobro, blaho a zdravie

Dodáva, že ich plány sú márne, pretože ľudia začínajú rozmýšľať. „Prečo je taká elita na čele štátu? Všetko ide o skorumpované osoby, ktorých ľahko vydierajú a ktorí podpíšu všetko. Tak ako Fico podpísal reverzný plyn. Prečo Orbán nepodpísal, rovnako ako Tusk a Merkelová? Ide o reprezentantov, ktorí nedôstojne zastupujú vaše záujmy a nejde i o vaše dobro, vaše blaho a vaše zdravie,“ zakončil svoju reč v zostrihanom videu exminister Štefan Harabin.

Harabin: Nech si Čaputová a spol. nemyslia, že za propagáciu covid-očkovania, teda vraždenia, ostanú bez trestu!
Slovenská vláda sa rozhodla mohutne propagovať vakcináciu proti COVID-19, ktorej ľudia dôverujú stále menej. Experimentálne vakcíny totiž prinášajú na celkom svete veľa úmrtí a poškodení zdravia. Kroky niektorých našich popredných politikov... Čítať ďalej
15 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik