Pandémiu v ČR vyhlásili politici! Pandémia, alebo lož? K okrúhlemu stolu pozýva Eva Trávníčková
19 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová
Výnimočný stav v ČR vyhlásili politici! Eva Trávníčková 28 rokov pracovala ako hygienička a rozhodla sa vystúpiť z komfortnej zóny. Vníma, že situácia sa celospoločensky vyhrocuje a do TvNatura ju priviedol hlas svedomia. Pri pomyselnom okrúhlom stole kladie politikom otázky, ktoré nekládli verejnoprávne média. Pýta sa, prečo občanov nikto neinformoval o tom, že výnimočný stav bol formulovaný chybne. Poukazuje na to, že kvôli výsledkom PCR testov sa epidémia nikdy nemusí skončiť.

Eva Trávníčková je pravidelnou hostkou v TvNatura. Vo videu s názvom Pandémia alebo lož adresuje pri pomyselnom okrúhlom stole otázky politikom, hlavnej hygieničke ČR a verejnoprávnym médiám.
Prečo bol výnimočný stav v ČR formulovaný chybne?

Prvá otázka smerovala Andrejovi Babišovi. Tvrdí, že ju šokovalo keď v rokoch 2020 a 2021 žiadna krajská hygienická stanica nevyhlásila epidémiu. Vo videu zdôvodňuje, prečo k tomu nedošlo.

"Aby hygienik vyhlásil epidémiu, musí byť naplnený takzvaný epidemický prah. To je dané zákonom, kde sú určené presné limity epidemického prahu. Napríklad, ak je 1 600 klinicky chorých na 100 000 obyvateľov, čo sú približne České Budějovice. Ak pridáme jednu nulu, tak je to 16 000 chorých na jeden milión obyvateľov, čo je asi Praha. A ak 160 000 chorých na 10 miliónov obyvateľov, to je približne ako Česko. Výsledky sa počítajú za posledných sedem dní. Do úvahy sa berú všetky respiračné infekcie. Chrípka, zápaly nosohltana, zápaly pľúc, úplne všetky," vysvetľuje Trávníčková.

Ruský odborník: "Koronavírus mutuje oveľa pomalšie ako vírus chrípky, no nemožno ho zastaviť"
Mutácie v koronavíruse sa vyskytujú oveľa pomalšie ako mutácie vírusu chrípky napriek pravidelnému množeniu nových kmeňov, uviedol pre agentúru TASS zakladateľ a generálny riaditeľ výskumného centra DNKOM pre molekulárne a genetické štúdie Andrej... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Epidémiu vyhlásili politici

Trávníčková tvrdí, že od marca 2020 do októbra 2020 sa epidemický prah nenaplnil ani na 25 percent. Vo videu adresuje druhú otázku hlavnej hygieničke a ďalšiu verejnoprávnym médiám. Pýta sa, prečo občania neboli informovaní a prečo sa nikto z médií nezaujímal o to, či je naplnený epidemický prah.
Neexistuje, aby sa do akútnych respiračných ochorení rátali pozitívny bez príznakov

Podľa Távníčkovej hlavným bodom agendy COVID-19 sú PCR testy. Vo videu upozorňuje, že PCR test sa dá využiť na zistenie akéhokoľvek ďalšieho vírusu horných a dolných dýchacích ciest. Tvrdí, že sú ich stovky a PCR testy sú o ničom. "Zachytia jednu čiastočku, ktorá tam je, ale ktorá nie je závažná ani pre nositeľa, ani pre jeho okolia. Do karantény však na základe výsledkov osoba pôjde. Môže sa však stať, že osoba bude mať závažné príznaky, ale výsledok testu bude negatívny," vysvetľuje.

PCR testy, ako to vyplýva z rozhovoru, vykazujú veľký rozptyl falošnej pozitivity. Od 5 do 40 percent. Trávníčková upozorňuje, že ak sa epidémia bude hodnotiť na základe výsledkov PCR testov, práve kvôli falošnej pozitivite sa epidémia nikdy nemusí skončiť. A nikdy sa život nevráti do normálnych koľají. Na záver poukazuje na 12 000 mŕtvych v ČR v rokoch 1995 až 1996, ktorí zomreli v dôsledku nákazy vírusom chrípky H3N5. A pýta sa, prečo vtedy situáciu neriešili ani politici, ani média.

SARS-CoV-2 je „vysoko adaptovaný na človeka“ a zvierací hostiteľ sa nenašiel (Tim Sumpf)
Komentár Tima Sumpfa (The Epoch Times) Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová