Do mučiarne s Maďarmi!(Zsolt Pozsgai)
17 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová
Komentár Zsolta Pozsgaia (Magyar Nemzet)

Dvadsať najvplyvnejších dám v Bruseli vyslovilo svoj názor o Maďaroch. Devätnástim z nich sa venovať nemienim, ale jedna z nich za zmienku stojí. Od jej názoru mi vystúpili na čelo kropaje potu, pretože nejde iba tak, o nejakú dámu! Jedna z tých najvplyvnejších žien v Bruseli prehlásila, že do mučiarne s Maďarmi a nechať ich, kým sa nespamätajú.



Skutočná Európanka praje Maďarom mučenie a suchý chlieb

Mne ale vôbec nie je jasné, ako si to dáma predstavuje. Či by sme do tej mučiarne mali pochodovať po jednom, alebo po dvoch, troch naraz. Alebo možno iba vláda? Slovo "slot", ktoré vo svojom prejave použila totiž adresovala všetkým Maďarom. A v miestnostiach, ktoré sa slovom "slot" označujú sa deje kadečo. Ako v jednom z filmov o Jamesovi Bondovi. Normálne stredoamerická metóda mučenia. Môžu vás týrať hladom, smädom, vyviazať na páliace slnko, až kým sa človek nezačne variť. Ale stačí aj keď je zima, vtedy človek zamrzne. Občas hodiť nejaké sivé pomyje a v nedeľu pridať aj suchý chlieb. Toto praje Maďarom vážená dáma v Bruseli. Skutočná Európanka! Až kým sa neuvedomí!

Pretože v Európe a konkrétne aj u nás v Maďarsku ešte nájdeme hrady, kde tie mučiarne naozaj sú! Aj keď v muzeálnom štýle, ale v prípade potreby môžu byť k dispozícii za pár minút. Sú v nich okovy, reťaze, železá a kopec užitočných vecí! A myslím si, že podľa veľmi vplyvnej dámy, sem by sa mali Maďari nahnať. Chvíľu to síce môže ešte trvať, ale po takomto vyhlásení, už môže nasledovať aj samotný čin.

Tradičné hodnoty si zachovajú. Manželstvá homosexuálov v Rusku nepovolia
15 | 07 | 2021 | Peter Sulek

Vplyvná dáma z Bruselu sa narodila v Pakistane

Táto vplyvná dáma v Bruseli nie je z Európy. Narodila sa v Pakistane. Rozhodne jej nechcem krivdiť, veď ide o váženú dámu, najvplyvnejšiu na názore ktorej záleží. A nejdem písať ani to, v ktorom roku sa v Pakistane narodila. Bolo to ešte pred obdobím, keď sa tam žijúci ľudia rozhodli začleniť sa do vyspelej civilizácie. Začalo sa to zabitím Líbyjského diktátora a jeho rodiny, stretom egyptských náboženských skupín, vypuknutím jemenských a sýrskych občianskych vojen atď.
"Milujem Ťa, Irak"

Trochu odbočím: Pred siedmimi rokmi som bol členom poroty v Bagdade. Usporiadal sa tam medzinárodný divadelný festival, pretože Irak chcel ukázať svetu, že aj keď na kolene, umelecký svet existuje. Bombardovanie som mohol sledovať z balkóna hotela, porotu transportovali na miesta konania festivalu obrnené vojenské vozidlá. Nedokážem slovami opísať, aké úžasné bolo vidieť stopy bezduchého ničenia. Pri jednej príležitosti nás previezli do inak zatvoreného Národného múzea. Je plný prázdnych podstavcov. Na podstavcoch je nápis, na ktorom umelecké poklady vzali „mierotvorcovia“ do zámoria, alebo k západoeurópskym obchodníkom s umením a súkromným múzeám. Bol to fakt úžasný pohľad.

Ako predseda poroty som mal po slávnostnom odovzdávaní cien predniesť prejav. Papier som mal v ruke, vedľa seba arabsko-anglického tlmočníka. Pozrel som sa dolu do obecenstva. A videl súbory oblečené v národných farbách. Potrhal som svoj prejav a jediné, čo som povedal bolo: „Milujem ťa, Irak." Zožal som obrovský potlesk. Ľudia vyskočili, vlajky sa točili vo vzduchu. Nedá sa opísať. Vzlykal som ako malé dieťa. Boli takí, ktorí sa vyrútili na pódium, objímali ma. Objímali sa. Prečo táto spomienka? Pretože v miestnosti, kde pani z Bruselu vyslovila slová, že s Maďarmi do mučiarne, bola ako dekorácia asýrska socha. Pravdepodobne z múzea, v ktorom som vtedy bol.

"Európska únia je zničená tými, ktorí ju teraz chcú chrániť," tvrdí predseda maďarského parlamentu Kövér
„Sme vystavení takému stupňu agresie, požiadavke odtrhnutia od normálnosti, čo vyvoláva nielen odpor Maďarov, ale aj drvivej väčšiny Európanov. Ak to takto pôjde ďalej, Európsku úniu zruinujú tí, ktorí ju chcú od nás chrániť. Morálka v EÚ... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Linda Chopin

Migranti budú žrebcami Európy?

A táto dáma pochádzala z veľkej časti z tejto krajiny. Pakistan by sa nemal zamieňať s Irakom. Sú to dve odlišné miesta, ale majú rovnaký smer. Niekto si možno pomyslí, že keď niekto pochádza z takej krajiny, tak bude chrániť iné národy v Bruseli. Lebo aj ten sa spolupodieľal na vyplienení arabského sveta pár rokov. A ktorý je teraz ohromený zástupmi migrantov a vymýšľa najrôznejšie idiotské teórie o tom, že je možné ich „zneužiť“ ako žrebcov, ktorí vyriešia demografickú situácii, alebo zníženie nezamestnanosti. Teda takí otroci že budú.
Maďari majú padnúť na kolená

Je to osvietená žena. Pracovala pre rôzne nadácie a to je predsa skvelá vec. Pred takou si dokonca aj vodič autobusu dá klobúk dole. Nezávislá expertka. Zúčastnila sa aj spoločného výskumu v už tak veľmi ľudskej a skutočne samostatnej Nadácii Konrada Adenauera. A možno aj sprevádzala svojich známych, ktorí v tej dobe boli priateľmi Maďarska a možno dokonca sedela aj vedľa mňa. Táto dáma urobila skutočne veľký krok vpred! V Bruseli! Tam, kde aj na rohožke je napísané, že „demokracia“ a „základné ľudské práva“. Tá dáma nehovorí, že treba Maďarov naviesť na očakávané správanie. Nie. Ona hovorí o tom, že jednoducho majú padnúť na kolená!

Som kresťanka, som biela, som heterosexuálna a diskriminovaná! Brusel, pomôž! (Bernadett Mizsei)
Komentár Bernadett Mizsei (Vasárnap.hu) Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vytvára sa európska rasa

Mučiareň a fyzické násilie. Tam si prídeme na svoje. A od teórie čistej rasy sa to nelíši takmer ničím. O pár rokov zistíme totiž, že existuje „európska rasa," ale aj to, že v Európe existujú národy, ktoré do tejto rasy nepatria. Európska rasa sa vytvorí spojením národov ochotných vzdať sa svojej národnej identity. Budú mať špeciálne znaky, zvyčajne vyššiu rasu. A v mučiarňach budú národy, ktoré sa budú triasť od strachu.
Islam Shada - Prísny Islam

Ak odídeme. Ale my neodídeme. Neskôr pani svoj výrok zjemnila. Namiesto mučiarne, použila slovo "čakáreň".  Čo je na tom všetkom ale najzaujímavejšie? Táto dáma sa volá Shada Islam. Odporúčam všetkým, aby si do internetového prehliadača, konkrétne do prekladača zadali jej meno. Budete prekvapení. Meno dámy v zrkadlovom preklade znamená: Islam Shada - Prísny Islam, alebo Závažnosť Islamu. Chvejem sa. A netrúfam si na jej slová myslieť znovu ...

Rozhovor otecka s dcérou v krajine, ktorej vládne propaganda mainstreamu
Možno mnohých z vás občas napadne, že tento svet už skoro ničím nepripomína ten, aký sme poznali napríklad ešte pred desiatimi rokmi. Formou fejtónu, v ktorom sa rozpráva otec s malou dcérkou o tom píše novinár a vysokoškolský pedagóg Petr... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Ivan Brožík