Možno vôbec prežiť očkovanie covid vakcínami?
14 | 07 | 2021 I Imrich Kovačič

„Vakcíny predstavujú druhú fázu po samotnom covide. Sú to proste biologické zbrane. Preto toľko úmrtí,“ šokuje americký profesor Peter McCullough. Uviedol Tsargrad.tv.


Príbeh, ktorý každú chvíľu odhaľuje dôsledky západných covid vakcín, pokračuje. Dokonca prináša stále desivejšie zistenia.

Najnovšie regulačný orgán USA rozšíril zoznam vedľajších účinkov vakcín Pfizer a Moderna o možné problémy so srdcom. V súvislosti s Pfizerom sa už totiž vyskytli edémy, alergie a dokonca ochrnutie tváre.
Sú covid vakcíny vražednejšie než 70 iných za 30 rokov dokopy?

Člen Asociácie amerických lekárov a chirurgov Joseph Mercola zašiel ešte ďalej. Podľa neho miera úmrtnosti vakcín COVID-19 presahuje mieru úmrtnosti viac ako 70 vakcín dokopy počas 30 rokov! Na túto tému napísal článok s množstvom ďalších ohromujúcich záverov. Jeho kolega americký profesor Peter McCullough nezostal bokom. Podľa neho v USA nahradili účinnú liečbu vakcínami.

Nezaočkované deti nebudú môcť ísť do školy? To, čo odkazujú ľudia ministrovi Gröhlingovi si bude asi dlho pamätať
Budú môcť ísť do školy iba zaočkovaní starší žiaci? A ako to vlastne bude na začiatku nového školského roka? Toto sú vážne otázky, ktoré ale pri úvahách ministra Gröhlinga, že do tried by mali byť vpustení iba zaočkovaní naberajú obludné rozmery. V... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


To všetko na pozadí „výkrikov“ ruských liberálov, ktorí požadujú povolenie pre zahraničné vakcíny. Na situáciu sa preto „pozreli“ i odborníci z Ruska.
Šesťtisíc úmrtí v USA v dôsledku vakcíny?

Článok Josepha Mercolu bol publikovaný na webovej stránke LewRockwell. Autor uvádza, že k 11. júnu 2021 bolo v USA po covid očkovaní hlásených 358 379 nežiaducich udalostí. Miera úmrtnosti 5 993 ľudí.

Virológ a doktor lekárskych vied, profesor Anatolij Altstein však upozorňuje, že hovoriť o takmer 6 000 úmrtiach možno až po záveroch lekárskych komisií. „Zatiaľ neexistujú spoľahlivé údaje, aby sa dalo povedať, že skutočne zomrelo toľko očkovaných,“ uviedol.
Očkovaní môžu zomrieť do dvoch až troch rokov, varuje Mercola

Joseph Mercola nezostal len pri číslach predpokladanej úmrtnosti na covid vakcíny v USA. V debate s lekárom Vladimírom Zelenkom, ktorý liečil pacientov na koronavírus, navyše varoval, že „osoba môže po západnej covid vakcíne na rôzne komplikácie
Nositeľ Nobelovej ceny šokuje: Všetci covid očkovaní skôr či neskôr zomrú!
Uznávaný virológ Luc Montagnier dospel k záveru, že očkovaných proti koronavírusu čaká časom istá „náhla smrť“ spôsobená zlyhaním obranyschopnosti ich organizmu. Uviedol Naturalnews.com. Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Imrich Kovačič
Nositeľ Nobelovej ceny šokuje: Všetci covid očkovaní skôr či neskôr zomrú!
Uznávaný virológ Luc Montagnier dospel k záveru, že očkovaných proti koronavírusu čaká časom istá „náhla smrť“ spôsobená zlyhaním obranyschopnosti ich organizmu. Uviedol Naturalnews.com. Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Imrich Kovačič
Nositeľ Nobelovej ceny šokuje: Všetci covid očkovaní skôr či neskôr zomrú!
Uznávaný virológ Luc Montagnier dospel k záveru, že očkovaných proti koronavírusu čaká časom istá „náhla smrť“ spôsobená zlyhaním obranyschopnosti ich organizmu. Uviedol Naturalnews.com. Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Imrich Kovačič
“.

Trestný súd v Haagu už koná! Celoplošné testovanie bolo zločinom, tvrdia v podaní advokáti
Predstaviteľov vlády SR by mohli stíhať za zločiny proti ľudskosti a vojnové zločiny. Skupina slovenských advokátov, vedcov, lekárov a ďalších osobností vidí v zavádzaní vynucovaného celoplošného testovania závažné porušenie ľudských... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Peter Sulek


„Povedať, že za dva alebo tri roky očkovaní ľudia zomrú, to už je príliš. Nie je na to najmenší dôvod. Je predsa prirodzené, že veľa ľudí do dvoch či troch rokov ozaj zomrie,“ nesúhlasí s Mercolom profesor Altstein.

„Ide o choroby ako infarkt, mŕtvica, či ďalšie súvisiace s vekom. Existujú rôzne druhy chorôb. Ľudia zomierajú, lebo je to prirodzené. Preto skutočne zomrie veľa ľudí. Pretože je to ľudské,“ oponuje Mercolovi ruský profesor.

„Spájať preto covid vakcíny s tisícami úmrtí je čistý výmysel. Niektorí z nich tiež zomrú. Avšak nie preto, že boli očkovaní, ale preto, že nadišiel ich čas. Niekoho zrazí auto alebo sa utopí. Neexistuje žiadna hrozba vyplývajúca z očkovania covid vakcínou,“ domnieva sa Altstein.
Nádej pre odporcov očkovania?

Hlavný lekár moskovskej Kliniky č. 71 Alexander Mjasnikov tiež reagoval na amerických kolegov. Podľa neho sú ťažké časy vždy príležitosťou pre „všelijakých samozvancov“.

Peková: Covid je šmejd z laboratória, toľko mutácií nemá predchodcu v zvieracej mikrobiológii (VIDEO)
Koronavírus vznikol v laboratóriu, stojí si za svojím mikrobiologička Soňa Peková. Dospelí i deti podľa nej prišli počas pandémie o slobodu a nechali sa zblbnúť politickými faktormi. O očkovaní molekulárna genetička tvrdí, že vakcinácia proti... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Tibor Sipos


„Joseph Mercola je známy aktivista proti očkovaniu. Už dávno nie je lekárom. Píše knihy. Dlhodobo a dôsledne bojuje proti vakcínam a zúčastňuje sa televíznych programov," pripomenul Mjasnikov.

Podľa doktora lekárskych vied Dmitrija Edeleva si treba uvedomiť, že Joseph Mercola je jedným z najslávnejších odporcov očkovania v USA.

„Je vášnivo proti očkovacím látkam. Takže nie vždy hovorí o podstate. Podľa americkej správy z 10. decembra 2020 malo zdravotné problémy 77 percent očkovaných. Všeobecné prejavy ako silné bolesti hlavy, slabosti či stratu pracovnej schopnosti mala polovica zaočkovaných. Každý štvrtý dostal vysokú horúčku,“ tvrdí Edelev.
Vakcíny namiesto skutočnej liečby?

Podľa McCullougha americké úrady svojho času odmietli odporúčania na včasnú a účinnú liečbu. Uprednostnili očkovanie. Ozajstná liečba napríklad
Trump oznámil, že užíva antimalarikum hydroxychlorochín
Americký prezident Donald Trump v pondelok oznámil, že preventívne užíva liek na maláriu hydroxychlorochín, ktorý má v prípade nákazy novým druhom koronavírusu zmierniť príznaky ochorenia. Čítať ďalej
19 | 05 | 2020 | TASR
Trump oznámil, že užíva antimalarikum hydroxychlorochín
Americký prezident Donald Trump v pondelok oznámil, že preventívne užíva liek na maláriu hydroxychlorochín, ktorý má v prípade nákazy novým druhom koronavírusu zmierniť príznaky ochorenia. Čítať ďalej
19 | 05 | 2020 | TASR
by medzitým znížila počet hospitalizácií o 85 percent. „Lenže sa stretla s pretrvávajúcim odporom na všetkých úrovniach,“ vysvetlil.
Ide o biologickú zbraň, šokuje McCullough

To všetko je podľa McCullougha zamerané na podporu hromadného očkovania. Napriek tomu, že ide o experimentálne látky s neznámymi následkami. „Vakcíny predstavujú druhú fázu po samotnom covide. Sú to proste biologické zbrane. Preto toľko úmrtí. A všetkým sa dalo zabrániť skutočnou liečbou,“ cituje McCullougha Daily Expose.

Aj vakcína Biontechu končí „v koši“ (Carolin Friesová, Laura Höringová)
Komentár Caroliny Friesovej a Laury Höringovej (Süddeutsche Zeitung) Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ako to dokázať?

K „výbušným“ odhaleniam amerických lekárov sa vyjadril i Andrej Cvetkov, kandidát lekárskych vied a docent na katedre mikrobiológie a virológie na Štátnej lekárskej univerzite v ruskom Jaroslavli.

„Tvrdiť možno čokoľvek. Druhá vec je dokázať to. Čo si vyžaduje náročný proces konzultácií, výskumov alebo dokonca súdnych konaní,“ pripomenul.
Vakcína aj tak neochráni

Cvetkov vraví, že ukáže až čas. Podľa neho by sa nemalo zabúdať na individuálne vlastnosti každého tela.

„Vedľajšie účinky očkovania vrátane komplikácií sú spojené najmä s pôsobením adenovírusu. A nie s jeho vektorovým účinkom na ľudský genóm. Či už ide o zahraničnú vakcínu alebo ruskú. Prejaví sa to až neskôr. Až potom môžeme analyzovať,“ myslí si Cvetkov.
Ako pri chrípke

„S kýmkoľvek diskutujem o téme chrípky, všetci lekári hovoria takmer rovnako. Áno, aj my sami sme boli očkovaní. Mnoho rokov sledujeme to isté. Keď príde sezóna, ochorejú takmer všetci. Očkovaní i neočkovaní,“ poznamenal Cvetkov.

Čiže, kto nemal chrípku, ani po očkovaní na ňu neochorie. A tí, ktorí ju zvyknú mať, ochorejú i po očkovaní.

„V prípade chrípky to teda nie je vakcína, ktorá bráni ochoreniu. Očkovaní si myslia, že neochoreli vďaka nej. Tak to nie je. Chrípku by nedostali i bez nej. Človek neochorie, lebo vedie správny spôsob života. A nič na tom nezmenia ani vírusy či baktérie. Preto treba očkovanie posudzovať od prípadu k prípadu,“ zdôraznil Cvetkov.

Blaha to pomenoval tak, ako to Slováci cítia: Papaláši nás celý čas klamali! Čas pravdy sa blíži!
Vakcinačné šialenstvo na Slovensku je niečo, čo sme naposledy zažili s testami COVID-19. Dokonca aj tlaky na ľudí, vyhrážky a obmedzenia sú takmer rovnaké. To sa vláda naozaj nepoučila z toho, že tým nič nezíska, teda okrem nedôvery a nenávisti... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Západné vakcíny prekonali ruské, ale vo vedľajších účinkoch

Aj keď Joseph Mercola nevraví priamo, akými vakcínami boli očkovaní ľudia, ktorí sa dostali do
„Desivé“ vedľajšie účinky vakcín AstraZeneca a Pfizer/BioNTech, píše Nature Medicine
Krvné zrazeniny po vakcíne AstraZeneca sú „takmer isté“, vakcína od Pfizer/BioNTech je na tom „trocha lepšie“. Uviedol Tsargrad.tv. Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | Imrich Kovačič
, je známe, že v USA a EÚ sa používajú hlavne Pfizer/BioNTech a Moderna.

Ešte depresívnejší obraz vidno čisto v Európe. Podľa agentúry EudraVigilance bolo k 19. júnu 2021 zaregistrovaných 1 509 266 nežiaducich reakcií a 15 472 úmrtí. Mercola poznamenáva, že databáza pozostáva len z krajín EÚ. Teda iba 27 z 50 európskych krajín. V tomto prípade zjavne nejde len o Pfizer/BioNTech a Modernu, ale aj o anglo-švédsku AstraZenecu.
Ruskí liberáli v službách západných zamestnávateľov

Preto nový trik ruských liberálov, ktorí požadujú povoliť dovezené vakcíny do Ruska, pôsobí obzvlášť desivo. Najmä na pozadí skutočnosti, že zahraničné vakcíny sú neustále vnucované doslova celému svetu. Spolu s obrazom ich „väčšej kvality“ v porovnaní s ruskými. To naznačuje záver, že ruskí liberáli jednoducho pracujú pre západných zamestnávateľov.
Putin: Žiadne povinné očkovanie

Treba v tejto súvislosti pripomenúť pozíciu, ktorú opakovane vyjadril ruský prezident Vladimír Putin. Očkovanie proti koronavírusu
Putin: "Povinné očkovanie sa v žiadnom prípade zavádzať nebude"
27 | 05 | 2021 | Diana Zaťková
. Akýkoľvek nátlak, najmä pri kontraindikáciách, je podľa neho neprijateľný.

Predseda maďarského parlamentu: "Po nacistoch a komunistoch sa chystá zničiť Európu liberalizmus"
Predseda maďarského parlamentu sa postavil proti „novej totalitnej ambícii“ liberalizmu v Európskej únii a uviedol, že dnes by za pripojenie k bloku nehlasoval, informuje portál Breitbart. Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Diana Zaťková