Komediant Pročko sa opäť nezaprel. Tentokrát to „rozbalil“ priamo v parlamente (VIDEO)
01 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Odvolávanie ministra financií Igora Matoviča sa v parlamente miestami zmenilo na kabaret. No a nebol by to komediant Jožo Pročko, keby v tom nevynikal. To, ako sa v istom momente správal, zverejnila vo videu „bežná“ žena Iza Bela.


Jožo Pročko sa dostal do parlamentu za hnutie OĽaNO, no radšej mal zrejme zostať tam, kde bol. Alebo by si mal, rovnako ako mnohí jeho kolegovia v tejto inštitúcii, naštudovať to, ako sa má v postavení poslanca správať. Iza Bela jeho parlamentnú „kultivovanosť“ ukázala v zostrihu videa celému svetu.

Ak je Jožo Pročko čo i len trošku príčetný, mal by sa nad svojím správaním aspoň na chvíľu zamyslieť. Na toto ho ľudia do parlamentu určite neposlali a za toto ako poslanec isto neberie päť tisíc eur. Alebo žeby áno? Lebo ak áno, tak to potom pripomína názov talianskeho erotického komediálneho filmu Bože, ako hlboko som klesla!



„Ľudia ťa prepichnú vidlami, odsťahuj sa zo Slovenska,“ píšu v komentári Jožovi Pročkovi
Jožo Pročko má strach. Bývalý komik a zabávač a dnes poslanec Národnej rady za OĽaNO síce po piatkovom schválení predĺženia núdzového stavu neskrýval radosť, o pár hodín neskôr už ale v statuse napísal, že sa mu vyhrážajú. Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik