Politológ Lenč: Náš minister pre všetko zas robí biznis v rezorte diplomacie a zdravotníctva
24 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

"Stálo to za to, alebo historky zo sveta histerióna."  Tak nazval svoj status na sociálnej sieti politológ Jozef Lenč. Dodajme, že histerión, alebo histrión je porucha osobnosti. Je typická dlhodobou a opakujúcou sa sebadramatizáciou, teatrálnosťou. Pričom vnútorné prežívanie býva plytké a rýchlo sa mení. A sme pri Sputniku a jeho hlavnej, no pohasínajúcej hviezde.


"Čakáreň na Sputnika V je skoro prázdna a expiračná doba vakcíny, ktorú podľa Matoviča chcelo milión ľudí (podľa ministra Naďa "iba" pol milióna), sa rýchlo blíži." Začína svoj status Jozef Lenč.

Reprofoto FB (@Jožo Lenč)

Smutný koniec spolupráce s pánom Kyrilom

"Vláda "hovorcu" Eduarda Hegera sa preto rozhodla zbaviť sa tohto "danajského daru" od pána Kyrila a vlády Igora Matoviča (čo je v podstate tá istá vláda). Vakcíny sa buď predajú. A ak sa to nepodarí aspoň darujú."
Koľko nás to stálo?

Jozef Lenč v statuse pokračuje: "Otázka, ktorá sa hneď vyrojila, stojí,  oplatilo sa nám to? Menej už tá, kto za to ponesie zodpovednosť (minimálne politickú). Nuž, oplatilo. Veď práve vďaka akcii Sputnik skončila anabáza "najlepšej vlády v dejinách" pod vedením "stabilného" génia. Hoc ten sa momentálne z postu premiéra presunul na pozíciu tieňového premiéra a ministra pre všetko (čo chce)."

Matovič napísal status o hlúpych ľuďoch bez svedomia. Ľudia mu dali v komentoch pocítiť, kto môže za sputnik...
Koniec jedného veľkého obchodu, ktorý so sebou priniesol aj koniec Igora Matoviča vo funkcii premiéra. Sputnik V4 sa podľa Matoviča stal obeťou antikampane, na ktorej pracovali mnohí hlúpi ľudia. A preto dal Ministerstvu zdravotníctva kontakt na... Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová

Opäť sa utrhol z rezortu

"Svoju "všestrannosť" ukazuje aj naďalej. A vo svojom svete permanentnej hystérie sa obsadil do úlohy ministra zahraničných vecí a hospodárstva a vybavil "kontakt" na Argentínu. A hlupákov (najmä zo SaS a od pyšnej princeznej) vyzval, aby si spytovali svedomie. Časom ich obligátne pošle kopať hroby." Píše o Matovičovi a jeho najnovšom medzirezortnom úradovaní politológ Lenč.
Bez ľudového chorálu z radov OĽaNO by aj smutno bolo

"A keďže si histerión vždy zaslúži "hýčkanie a opateru" hneď sa pod jeho status vyjadril najväčší prisluhovač poslanec Kuriak. Verný svojmu konšpiračnému pozadiu odhalil za bojom proti Sputniku V sprisahanie mocných, ktorí sa chcú nabaliť o milióny. (ostáva len dúfať, že tým nemyslel spriatelenú firmu z Trnavy a štátneho tajomníka z MZ SR, ktorí sa za ten čas, kým ministri OĽaNO+ váhali s podpisom sprístupnenia vakcíny, nabalili na Ag testovaní). Končí svoj status politológ Jozef Lenč.

 

Piercing za vakcínu? Budaj vyzval svojho lídra Matoviča, aby sa už aj on nechal zaočkovať
21 | 06 | 2021 | Tibor Sipos