ODHALENIE Fox News informovala, že Google a USAID financovali experimenty s vírusmi
24 | 06 | 2021 I Peter Sulek

Najsledovanejšia americká televízia Fox News priniesla informáciu o novom odhalení. To má dokazovať, že najväčšie technologické spoločnosti ako Google tlmili teórie o úniku koronavírusu z laboratória.


Toto nové odhalenie prináša zistenie, že vedca spolupracujúceho s laboratóriom vo Wuhane Petra Daszaka, financovali viac ako dekádu Google a USAID (medzinárodne korumpujúca americká agentúra). Daszak vďaka tomuto financovaniu vykonával experimenty s vírusmi.
Prebiehajú pokusy o masívne utajovanie

Fox News sa odvoláva na správu zverejnenú portálom The National Pulse. Tá odhaľuje finančné väzby medzi spoločnosťou Google a Daszakovou neziskovou organizáciou EcoHealth Alliance. Organizácia je považovaná za kontroverznú, pretože otvorene spolupracovala s wuhanským laboratóriom na experimentoch s novým koronavírusom.

Daszak pôsobil rovnako v komisii Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), ktorá mala za úlohu odhaliť pôvod koronavírusu. V nej mal podľa správy vyvíjať aktívne úsilie, aby sa zabránilo rozširovaniu teórie úniku koronavírusu z laboratória vo Wuhane.

„Je to skutočne šokujúci príbeh a iba rozširuje čoraz väčšiu kopu dôkazov o tom, že celé vládnuce zriadenie pracuje na masívnom utajovaní, pretože títo ľudia vedia, čo robili,“ uviedol redaktor Fox News.

Najsledovanejšia americká televízia odhalila spiknutie v pozadí pandémie COVID-19 (VIDEO)
06 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Jeden z najväčších škandálov našej doby

Ako si teória laboratórneho úniku koronavírusu postupne získava podporu medzi odborníkmi na zdravotníctvo a poprednými politikmi, Google nestráca čas a nepretržite pracuje na potlačení tohto vysvetlenia a pokúša sa nasmerovať ľudí k teórii o prírodnom pôvode, pre ktorú existujú doslova nulové dôkazy, vysvetlil redaktor.

„(Googel, YouTube, vedci, vládni úradníci...) majú obrovský konflikt záujmov,“ pokračoval redaktor. "A spôsob, akým sa toto vládnuce zriadenie pokúša chrániť seba a utajiť, čo robili, je úprimne jedným z najväčších škandálov možno za posledných sto rokov. Nedokážem si spomenúť na väčší škandál, ak sa zamyslíte nad dôsledkami tejto pandémie a nad tým, že pandémiu v skutočnosti vytvorili vedci, ktorí arogantne pôsobili za hranicou platného nariadenia a potom zahladzovali svoje stopy. Je to neuveriteľne škandálózne.“

Hovorca spoločnosti Google pre Fox News uviedol, že obvinenia sú „nepodložené“.

"Uvedené jednorazové filantropické granty sú staré roky a nemali nič spoločné s koronavírusom. S touto organizáciou sme nespolupracovali na akýchkoľvek prácach týkajúcich sa koronavírusu alebo wuhanského laboratória," uviedol hovorca.

CNN Prima News prelomila informačné embargo o Fauciho globálnom COVID spiknutí
Informácie zo zverejnených e-mailov Anthonyho Fauciho o globálnom covidovom spiknutí by boli za normálnych okolností atómovou bombou, ktorá by zmietla médiá, politikov aj vedcov. Médiá sa však z pochopiteľných dôvodov rozhodli ich skutočný obsah... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Peter Sulek