Minister Lengvarský povedal, že občanov po dovolenke nemusia pustiť na Slovensko. Draxler reaguje
22 | 06 | 2021 I Petra Demková

Minister V. Lengvarský povedal, že občanov na Slovensko nevpustia, ak nebudú registrovaní a objednaní na PCR test. Juraj Draxler je takýmito vyjadreniami pobúrený.


„Nepustia vás na Slovensko, kým nebudete registrovaní a objednaní na PCR testovanie, povedal minister obrany. Pardon, zdravotníctva vojak Lengvarský,“ píše ironicky bývalý minister školstva. „Ja len takú drobnosť: občanovi SR nemôže vláda znemožniť vstup na územie SR,“ odkazuje Draxler stručne a jasne jasne.

„Aj iné veci, ktoré vláda v súvislosti s nemohúcim bojom proti pandémii robila, boli buď zjavne protizákonné (prvé zatvorenie hraníc, až kým to neopravili) alebo právne vysoko sporné (napríklad strčenie do štátnej karantény),“ pripomenul Draxler udalosti z jari.

„Ale len tak si tresnúť, že vláda proste zakáže občanom pri návrate z inej krajiny prekročiť štátnu hranicu, to už je teda výkon,“ dodal bývalý minister na záver.

Mesík: Z očkovania je náboženstvo. Vakcína nie je sloboda, je to masový experiment
Z očkovania je náboženský fenomén. Vakcína nezaručuje slobodu. Covid dnes vieme úspešne liečiť. Aj lekári odmietajú experimentálne vakcíny. Prirodzená imunita chráni lepšie ako očkovanie. Niektorí lekári sú skorumpovaní. To je niekoľko výrokov... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Peter Sulek