Laššáková: Maďarský minister sa na Hanzelovú pozeral s blahosklonnou toleranciou k jej hlúposti
22 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Existuje jediný spôsob účinného zosmiešnenia slovenských novinárov a politikov. Nechať ich hovoriť a potom porovnávať ich vyjadrenia s realitou. Nikto nedokáže zhovädiť slovenského novinára (prípadne politika) viac ako on sám. Tvrdí to právnička Judita Laššáková vo svojom blogu uverejnenom na webe Infovojna.sk.

Právnička podľa svojich slov sledovala rozhovor Zuzany Kovačič Hanzelovej, ktorá hostila maďarského ministra zahraničných vecí Pétra Szijjártóa so slzami v očiach. Avšak so slzami smiechu. "Musím ju pochváliť za znalosť anglického jazyka. To jediné v celej relácií zvládla skvele a za to jej patrí pochvala. Obsah rozhovoru bol čistá katastrofa!" Skonštatovala právnička vo svojom blogu.

Podľa nej minister skonštatoval, že redaktorka SME sa buď mýli, klame a zavádza a "keby nebol slušne vychovaný aj v oblasti správania sa k ženám, vyjadril by sa inak. Ako, to si každý môže domyslieť," píše Laššáková.

Keď si maďarský minister stál za tým, že Soros má na svojej výplatnej páske určitých politikov aj zo štruktúr EÚ, Kovačič-Hanzelová naopak skonštatovala, že Szijjártó klame. "Jej tvrdenie bolo motivované predovšetkým úsilím presvedčiť divákov relácie ZKH, nie byť dôstojným argumentačným súperom maďarského ministra. Azda aj preto sa na prostorekú redaktorku pozeral s pochopením a blahosklonnou toleranciou k jej hlúposti," nešetrila kritikou právnička Laššáková.

Judita Laššáková: Lipšic je poprepájaný s množstvom politikov. Nedá sa to ignorovať
"Lipšic je politicky exponovaná osoba. Bol ňou aj vtedy, keď sa hral na advokáta. Je tak intímne poprepájaný s množstvom politikov v najvyšších ústavných funkciách, že sa to jednoducho nedá ignorovať. Z tohto pohľadu sa dostal Úrad špeciálnej... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová