Baránek: Výrobcovia neberú zodpovednosť za vakcíny. Povinným očkovaním prinútia k hazardu so životom
20 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová
































"Vakcíny alebo tekutiny sú ešte stále v štádiu vývoja. Výrobca za nich odmieta prebrať zodpovednosť. Rovnako aj za prípadné následky. Toto je potrebné si uvedomiť. V prípade zavedenia povinného očkovania štát prinúti hazardovať ľudí so životom a zdravím. Očkovať sa budú vakcínou o ktorej chýbajú informácie o vedľajších účinkoch. Sranda končí." Ján Baránek


Najnovšie video politického analytika Jána Baráneka bolo na kanály youtube zverejnené pred pár hodinami. Politológ sa v ňom venuje očkovaniu. Nie z medicínskeho hľadiska, ale ako sám hovorí, z hľadiska, ktoré mu prináleží.

Názor prináša ako reakciu na informácie o očkovaní. Poukazuje v ňom na informácie o očkovaní detí, tehotných žien a povinného očkovanie. Upozorňuje, že hoaxy sa stávajú realitou. V myšlienkach sa vracia späť o rok. " Keby sme vtedy hovorili o povinnom očkovaní, keď ešte žiadna vakcína neexistovala, obvinili by nás zo šírenia paniky a hoaxov," hovorí.

Krčméry: Ak sprísnime režim, zažijeme len miernu tretiu vlnu. Ak nie, budeme mať čierny september
Epidemiológ Krčméry opäť prichádza s varovaním pre Slovákov. Tentokrát sa domnieva, ako zdôraznil v rozhovore pre Nový Čas, že pokiaľ chceme iba miernu formu tretej vlny koronavírusu, musí sa sprísniť režim. Čítať ďalej
20 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Iná je rovina dobrovoľnosti a iná je rovina povinného očkovania

"Pokiaľ by všetko bolo v rovine dobrovoľnosti, nemôžem namietať," hovorí. Podľa Baráneka, ale v prípade zavedenia povinného očkovania ide o vážnu vec. Upozorňuje, že výrobcovia nevedia aké vedľajšie účinky môžu nastať po zaočkovaní. Aj na hazardovanie zo životom a zdravým ľudí.
Argument, že očkovanie je desiatky rokov povinný je scestný

Argument, že očkovanie je desiatky rokov povinné je podľa Baráneka scestný. Hovorí, že v prípade zavedenia povinného očkovanie štát prinúti hazardovať ľudí so životom a zdravím. Očkovať sa budú vakcínou o ktorej chýbajú informácie o vedľajších účinkoch.

"Na základe nepravdivých informácií Vás presviedčajú o tom, aby ste hazardovali so zdravím," dodáva na záver v krátkom videu na youtube.

Lengvarský: Ak nebudeme v lete zodpovední, môže byť na jeseň lockdown
Je otázkou času, kedy sa aj na Slovensku objaví delta variant nového koronavírusu. Ak sa ľudia počas leta nebudú správať zodpovedne, nie je vylúčené, že krajinu na jeseň bude čakať lockdown. Uviedol to v diskusnej relácii TA3 V politike minister... Čítať ďalej
20 | 06 | 2021 | tasr