"Obchodovanie“ s vírusmi: Testovali sa korona a AIDS kvôli profitu farmafiriem? (Bernadette Conradsová)
19 | 06 | 2021 I Ingrid Vrabcová





Komentár Bernadetty Conradovej (Wochenblick)


 „Pandémia testovania“ viedla často k chybným diagnózam. Niektoré odporúčania Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) boli fatálne


Podľa nemeckého lekára Klausa Köhnleina, ktorý sa dlhodobo venuje skúmaniu vírusov,  koronavírus nahradil chrípku. Tvrdí,  že  „pandémia testovania“ viedla často k nesprávnej diagnóze a chybnej liečbe. Z jeho pohľadu boli  niektoré odporúčania WHO fatálne.  Poukazuje tiež  na profit farmafiriem. Je autorom knihy „Vírusové šialenstvo -- Ako farmapriemysel neustále vymýšľa epidémie, aby dosahoval miliardové zisky“.



„Obchodovanie“ s vírusmi

Klaus Köhnlein už roky kritizuje „obchodovanie“ s vírusmi. Jeho tézou je, že nové choroby sa generujú chybnými testami. Ľudia zomierajú podľa neho najmä na nesprávne stanovenie diagnózy. Tvrdí, že  korona nahradila chrípku. Pokyny WHO pre liečbu koronavírusu prirovnal k eutanázii. Skonštatoval tiež, že médiá  informujú v prospech farmapriemyslu.


Šéfovia a manažéri farmakoncernov sa stali vďaka pandémii miliardármi
Deväť vedúcich predstaviteľov farmakoncernov Moderna, Biontech, ROVI a CanSino Biologics sa vďaka pandémii stali miliardármi. Spolu teraz majú 19,3 miliárd dolárov. Kurzy akcií týchto spoločností rovnako prudko rástli, píše... Čítať ďalej
13 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vedie nesprávna liečba kortizónom k ​​superinfekcii?

Nemecký odborník sa obáva, že mnohých pacientov, ktorí ochoreli v skutočnosti na chrípku, nesprávne diagnostikovali a následne zle liečili. S chrípkou sa zrazu ocitli na jednotkách intenzívnej starostlivosti, kde im nasadili antibiotiká dexamethason. To však brzdí obranu a vedie k superinfekcii. Chrípka by sa nemala takto liečiť.



HIV ako „stará epidémia pod novým názvom“

Köhnlein kritizuje testy PCR a lekárske dôsledky na nich založené, nielen pokiaľ ide o koronavírus. Kritický je aj vo svojom prístupe k HIV/AIDS. HIV označil za „starú epidémiu pod novým názvom“.


Prečo by sa očkovanie proti koronavírusu malo ihneď zastaviť
Dr. Peter McCullough, špičkový lekár a profesor medicíny, zdieľa svoj pohľad na očkovanie proti koronavírusu. Vysvetľuje, prečo je nebezpečné a o čom celá táto snaha preočkovať celý svet je, píše server otevrisvoumysl.cz. Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Privysoké dávky hydroxychlorochínu sú ako eutanázia

V štúdiách WHO pacientom s koronavírusom podávali desať dní vysoké dávky - až 10 miligramov hydroxychlorochínu. Podľa Köhnleina takáto liečba nebola správna. Hovorí o smrtiacej dávke. Táto látka sa vo vysokých dávkach používa pri eutanázii.



Médiá vytvárajú „epidemickú náladu“ pre zisky farmafiriem

Köhnlein obviňuje médiá, že vytvárajú  „epidemickú náladu“ v prospech ziskov farmaceutického priemyslu. Kritizuje jednostranné podávanie informácií či ignorovanie dôležitých vedeckých poznatkov, dodáva na záver komentára Bernadette Conradsová pre Wochenblick.


Prečo čínski vedci zaregistrovali patent na koronovú vakcínu pred vypuknutím pandémie? (The Epoch Times)
Komentár ts (The Epoch Times) Čítať ďalej
11 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová