Dom pri mori hľadal cez desať rokov a do vily za zhruba štvrť milióna eur sa zamiloval na prvý pohľad. Hoci kvôli pracovnému vyťaženiu nemôže v cudzine zapustiť korene natrvalo, nechcel pri jej zariaďovaní nijako ubrať zo svojho komfortu. Okrem veľkej obývačky, baru, plne vybavenej kuchyne aj jedálne pre šesť ľudí si v suteréne zariadil aj malé nahrávacie štúdio.

"Mám v ňom počítač i klávesy. Veľa tam robím muzikály. Je tam kľud, nezvoní mi tam moc telefón, takže tam mám pohodu," zveril Blesku hitmaker. Na terasu pri veľkom bazéne inštaloval aj nový gril. "Milujem grilovanie a potrpím si na kvalitné mäso. Výborné sú americké steaky," rozhovoril sa.

Ľudia sa búria, on ich za to pokarhal! Takúto sumu si pýta Michal David za online koncert?
Podľa svojich slov chcel urobiť fanúšikom radosť a začal predávať vstupenky aspoň na svoj online koncert. Suma, ktorú za to Michal David (60) žiada, sa však mnohým z nich vôbec nepáči a búria sa, píše portál Aha!. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


Cudzím? Nikdy!

Prepychové vybavenie a svoje súkromie si ale musel zabezpečiť proti miestnym zlodejom. A nejaké prenajímanie vily vraj neprichádza do úvahy. "Ježiš, hlavne to nie! Prenajímať to nechcem v žiadnom prípade! Chcem si to nechať len pre seba a pre našich priateľov. Tým to pokojne požičiam, ale neprenajímame," vysvetlila spevácka legenda.

Alarm a strážcovia

Aby mu v čase jeho neprítomnosti nikto nevytrhol klávesy a nevykúpal sa v bazéne, najal si partiu bodyguardov. "Mám tam ľudí, ktorí sa mi o to starajú. Trebárs chlapca zo Slovenska, ktorý je stavbár a občas mi tam príde. Kamaráta z realitky, ktorý mi to tam tiež chodí strážiť. Mám to aj pod alarmom a napojené na bezpečnostnú službu, ktorá na všetko dohliada. Keby sa tam niekto chcel dostať, tak to teda horko ťažko," uzavrel Michal David.



Libuše Šafránková: Pohreb legendárnej Popolušky bude mať netradičný priebeh!
17 | 06 | 2021 | Tibor Sipos