Prečo by sa očkovanie proti koronavírusu malo ihneď zastaviť
18 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Dr. Peter McCullough, špičkový lekár a profesor medicíny, zdieľa svoj pohľad na očkovanie proti koronavírusu. Vysvetľuje, prečo je nebezpečné a o čom celá táto snaha preočkovať celý svet je, píše server otevrisvoumysl.cz.


Ide len o vakcínu

"Myslím si, že celá táto pandémia od svojho počiatku bola o vakcíne. Všetky cesty vedú k vakcíne. A čo to znamená? V juhovýchodnej Ázii a Európe už teraz pokladajú základy pre povinné očkovanie. Povinné, čo znamená, že vás niekto zadrží a pichne vám ihly. Až tak moc zainteresované strany to očkovanie chcú presadiť. Pozerajte, nemusíte zaň platiť. Poskytneme vám ho," tvrdí internista, kardiológ a profesor medicíny na texaskej fakulte medicíny.

Sú ľudia, zainteresované strany - ako ich doktor volá, ktoré chcú ihly v každej paži, je to pre nich veľmi dôležitá vec. Prečo? Zoberme si tých zotavených z koronavírusu. "Prečo by niekto chcel ihly do paže pre ľudí, čo sa zotavili z covidu? Prečo?" Pýta sa McCullough. Tri štúdie preukazujú, že prekonaný covid ponúka väčšiu ochranu.

Ďalšia tragická smrť ihneď po očkovaní! Preverujú možný súvis medzi úmrtím mladej mamičky s podaním vakcíny
V utorok Slovenskom otriasla správa o smrti len 39-ročnej pracovníčky mestskej radnice Terézie. Tá zomrela niekoľko hodín po podaní druhej dávky vakcíny od spoločnosti Pfizer/Biontech. Možný súvis úmrtia s vakcínou teraz preverujú, píše portál... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Môžem umrieť?

Napätie, ktoré teraz ľudia po celom svete teraz cítia, ako sa snažia udržať svoju prácu a chodiť do práce, je z toho, že vedia, že môžu na tú vakcínu umrieť. To je ten problém. Ak by vakcína bola ako voda, nemala žiadne vedľajšie účinky, kto by si ju nevzal?

Poviete si: "Tak si ju vezmem. Aj tak majú moje číslo sociálneho zabezpečenia." "Už som označený." "Proste sa označím." Nie, na tejto vakcíne je niečo unikátne. Niečo na tom, pichnúť niečo do tela, čo je pre tie zainteresované strany dôležité. Dvanásťročným deťom sa hovorí, že sa samy v tomto môžu rozhodnúť?! A môže to byť ich fatálne rozhodnutie? Zamyslite sa. Je viac ako 4000 mŕtvych Američanov, je cez 10 tisíc mŕtvych v Európe, ktorí zomreli pár dní po vakcíne.

"Prečo toto presadzujeme takým spôsobom, kedy ich práce, vzdelanie a živobytie je podmienené rozhodnutím, ktoré je potenciálne osudné? To napätie sa dá krájať nožom. Sú rodičia, čo hovoria: Chcem, aby môj chlapec šiel na vysokú, ale nechcem ho stratiť kvôli vakcíne. Oni vedia, čo sa deje. Internet je plný týchto prípadov. Krvné zrazeniny, mŕtvice, okamžité úmrtia," zdôraznil znepokojene.

Ďalšia obeť vakcín! Po očkovaní AstraZenecou na Slovensku zomrel 44-ročný muž!
17 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová


Pacienti sú očkovanie proti niečomu, čo už neexistuje

Podľa uznávaného lekára existujú štúdie od popredných vedcov, ktorí vyzývajú k celosvetovému zastaveniu očkovania. "Je mnoho význačných virológov, vrátane držiteľa Nobelovej ceny, ktorí povedali: Počúvajte. Ak budeme ľudí očkovať a vytvoríme úzku a neúplnú knižnicu imunity, čo sa deje, všetky vakcíny sú zamerané na pôvodný wuchanský spike proteín, ktorý je už dávno preč. Pacienti sú očkovanie proti niečomu, čo už neexistuje. Ten wuchanský spike proteín je preč. Dúfame, že imunita pokryje ostatné varianty," pokračuje lekár.

Vidíme varovné signály, ktoré hovoria: Neočkujte celý svet. Tým si akurát zarobíme na baktériu odolnú voči antibiotikám, ktoré bude mať skutočný smrteľný účinok na ľudí. Preto je bezhlavé očkovanie podľa profesora otrasný nápad. "Je to otrasná biologická zbraň, ktorá bola vrhnutá na verejnosť, a spôsobí veľké osobné škody, čo už urobila, tisíce ľudí prišlo o život. Ja som nikdy o pacienta priamo neprišiel, ale moji pacienti prišli o členov rodiny, veľa z nich. Vyplnil som správu o pacientovi, ktorému sa vytvorili zrazeniny po jednej z vakcín. Trvalo mi to pol hodinu to vyplniť. Na každej z mnohých strán bolo napísané: Varovanie. Trestný čin postihovaný veľkými pokutami, ak tú správu sfalšuje," prezradil Dr. McCullough.

Všetky tie správy v databáze o smrti a hospitalizácii po očkovaní sú podľa lekára skutočné. A prevyšujú čokoľvek, čo sme kedy videli. "Ako lekár a občan mám z vakcíny veľké obavy. Očkovacie centrum, čo je cez ulicu, je prázdne. Američania vedia, hovoria si medzi sebou, že vakcína nie je bezpečná. A očkovací priemysel teraz chce očkovať deti bez súhlasu rodičov a teraz sa chcú zamerať na cirkev. Američania a ľudia po celom svete by mali byť veľmi na pozore," zdôraznil.

Šokujúce zistenie: Experti upozorňujú na meškajúci vedľajší účinok vakcíny Pfizer
17 | 06 | 2021 | Tibor Sipos


Prečo sa tak vytrvalo zameriavalo na hromadné očkovanie ako jedinú cestu späť do normálu?

"Podľa mňa je to o tom, čo vakcína znamená. Whittney Webb už v apríli povedala: Už som na to prišla. Na toto globalisti čakali. Čakali na spôsob, ako ľudí označiť. Dostanete vakcínu a ste v databáze označení. A to môže byť použité k obchodu, modifikáciu správanie... na rôzne účely. Vidíme to tu v Dallase. Oznámili, že ak nie ste očkovaní, nemôžete na športové stretnutia. Ľudia hovoria o (vakcinačných, pozn. red.) pasoch. Univerzity dnes oznámili, že nebudú prisudzovať žiadnu dôležitosť prirodzenej imunite. Každý vedec na svete vie, že prirodzená imunita je lepšia ako vakcinačná imunita. Pokiaľ je to o covide, prečo na športové stretnutia nemôžu tí, čo sa zotavili z covidu? Prečo tí zotavení z covidu nemôžu voľne chodiť na univerzitu?" Čuduje sa Dr. McCullough.

Prečo musíme mať vakcinačnú imunitu ako prioritu, a nepočítať prirodzenú imunitu? Kvôli takým veciam sa Dr. McCullough domnieva, že Whitney Webb má pravdu, že tu ide o označenie ľudí. "Vakcína je spôsob, ako ľudí označiť. Je to spôsob, ako začať vyvíjať snahy na vytvorenie poslušnosti, ovládanie správania," skonštatoval.

Nezabúdajme, že vakcína je len začiatok. Teraz budú posilňujúce dávky, na ktoré už ľudí pripravujú. Výrobcovia vakcín sú všetci previazaní. Sú oslobodení od zodpovednosti za škody. Aký lekársky produkt je zbavený zodpovednosti za spôsobené škody? Tehotná žena sa nechá zaočkovať a nemá žiadne materské práva na svoj plod? Má smolu, keď sa niečo stane jej alebo jej dieťaťu? Je neuveriteľné, čo zainteresované strany robia. Je neuveriteľné, čo sa nám vnucujú...

120 rakúskych lekárov sa postavilo proti očkovaniu detí proti COVIDu (Wochenblick)
Komentár rt (Wochennblick) Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová