Uhrík: Šialené! Keď imigrantovi z pašeráckej lode zamietnu azyl, tak mu zaplatíme „dôstojnú cestu“ naspäť
16 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Europoslanci v Bruseli často rozhodujú tak, ako si to želajú veľké a bohaté štáty EÚ. Slovensko k nim nepatrí. Tak sa nie raz musí prispôsobiť. V otázke prijímania migrantov to však odmieta. Zaujímavý status o migrantoch napísal europoslanec Milan Uhrík.


Šéf hnutia Republika Milan Uhrík patrí medzi tých, ktorí sa zásadne stavajú proti vpúšťaniu migrantov do Európy a EÚ. V statuse prezradil, ako to niektorí poslanci s nimi myslia. Otázka je to teraz veľmi horúca, pretože vonku sa otepľuje. Preto je vysoký predpoklad, že sa migranti opäť pustia „obsadiť“ Európu.
„Rozprávkové príbehy“ imigrantov stoja Európu 500 miliónov eur ročne

„Konečne mi dnes liberálni súdruhovia v Bruseli vysvetlili, ako to myslia so šikanovaním konzervatívnych štátov. Vraj EÚ má právo zasahovať do týchto štátov, lebo tieto štáty majú hlasovacie právo v Európskej rade, a teda ovplyvňujú dianie v únii. Takže aj únia má vraj právo ovplyvňovať dianie v nich,“ píše Uhrík s konštatovaním, že ide o zvláštnu logiku. „To je akoby majitelia cudzích bytov v paneláku chceli na domovej schôdzi rozhodovať nielen o spoločných priestoroch, ale aj o tom, ako máte žiť vy vo vašom byte. Kedy máte čo jesť a akých hostí si môžete pozvať,“ dodáva europoslanec.

„Komisárka Ylva Johansson (to je tá milá pani v červenom kúsok vedľa mňa), ktorá pripravuje nový Imigračný pakt pre EÚ, nám zase porozprávala dojemnú rozprávku, ako sa tuniský imigrant (ktorý prišiel do Európy na pašeráckej lodi) mohol vďaka reintegračnému programu EÚ vrátiť domov a založiť si obchod. Tieto rozprávkové príbehy stoja Európu ´len´ 500 miliónov eur ročne. Ale nebojte, bude to viac, lebo na takzvané programy dôstojného návratu a reintegrácie imigrantov majú po prijatí nového imigračného paktu prispievať aj štáty zo svojich národných rozpočtov,“ varuje Uhrík.

Uhrík: "Mikulec nech predá svoje hodinky a ten milión migrantom do Grécka zaplatí z vlastného!"
Europoslanec Milan Uhrík vyzýva na sociálnej sieti ministra Mikulca, aby predal svoje drahé hodinky a ten milión eur, čo ide poslať zo štátnych peňazí imigrantom do Grécka zaplatil pekne z vlastných peňazí!" Výsmech slovenským... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Liberáli sú väčšou hrozbou ako imigranti

„Keď nelegálnemu imigrantovi z pašeráckej lode zamietnu azyl, tak mu všetci pekne zaplatíme ´dôstojnú cestu´ naspäť domov aj s možnosťou ´reintegrácie´ To je super, nie? Ďalší dôvod, prečo sa imigrantom oplatí vycestovať do Európy. Je to čistá tragédia,“ hnevá sa šéf hnutia Republika, podľa ktorého sú liberáli so svojimi uletenými názormi pre Európu a Slovensko väčšou hrozbou ako samotní imigranti.



„Títo ľudia doslova ničia Európu a každým rozhodnutím nám úmyselne zatĺkajú ďalšie klince do rakvy. Šialenci. Dnes ich, žiaľ, nedokážeme prehlasovať. Ľudia si ich navolili. Ale keď otvoríme oči dostatočnému počtu voličov, tak spoločne budeme mať politickú silu zastaviť ich. Počet ľudí požadujúcich zásadnú reformu EÚ neustále stúpa,“ konštatuje v samom závere statusu europoslanec Milan Uhrík a dodáva, že podľa oficiálnych prieskumov po veľkej zmene volá už takmer polovicu Európanov. „To je nádej do budúcnosti,“ konštatuje na úplný záver.

Europoslanec Uhrík: "Už mám plné zuby Bruselu, nech si afrických migrantov vezmú domov títo páni!"
Europoslanec Milan Uhrík sa na svojej facebookovej stránke rozohnil nad počínaním Bruselu. "Frontex chráni imigrantov a nie európske hranice!" "Nejaký progresívny mimovládkar sa sťažoval, že Frontex (Európska pobrežná a... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Diana Zaťková