Jedna vila na slnečnej Floride, druhá v Prahe: Z prepychu Paľa Haberu vám spadne sánka! (FOTO)
16 | 06 | 2021 I Tibor Sipos


Niektorí investujú do drahých áut, Pavol Habera radšej do nehnuteľností. Porotca SuperStar vlastní jednu vilu na slnečnej Floride a druhú v hlavnom českom meste, píše Ahaonline.




Spevák lieta na Floridu spoločne so svojou partnerkou, modelkou Danielou Peštovou a deťmi Ellou a Paulom Henrym. "Paľo vlastnú vilu v Amerike na Floride, ktorá sa nachádza v luxusnom golfovom rezorte," prezradil Novému Času zdroj zo spevákovho okolia.

Habera si spevom a tiež pôsobením v speváckej súťaži SuperStar príde na pekný balík peňazí, nie je preto divu, že sa rozhodol investovať do prepychovej nehnuteľnosti na Floride. Podľa verejne dostupného registra nehnuteľností jej vlastníkom je nielen spevák, ale aj jeho partnerka. "Vlastnia to napoly s Danielou a vilu kúpili za 320 tisíc eur pred tromi rokmi," uviedol Nový čas.

S českou modelkou, s ktorou žije už dve dekády, vlastnia aj vilu v lukratívnej pražskej štvrti. Jej výmera je 325 metrov štvorcových. K tomu si dvojica dopriala i pozemok, ktorý je 6-krát väčší ako priestor nehnuteľnosti.



Nový život Martiny Schindlerovej: Jej exmanžel, ktorého zatkli s takáčovcami, je už minulosťou! (FOTO)
Ako by sa pod ňou zem prepadla! O niekdajšej finalistke prvej série Slovensko hľadá superstar nebolo dlho nič počuť. Po skrachovanom manželstve s trestancom teraz Martinu Schindlerovú odfotil fotograf Plusky s novým priateľom. Na jej ex zatknutého... Čítať ďalej
16 | 06 | 2021 | Tibor Sipos