Futbal? Zranenia ministra Naďa pripomínajú skôr následky krčmovej bitky, ľudia mu neveria
16 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Minister obrany Jaroslav Naď šokoval verejnosť i kolegov, keď sa na zasadnutí vlády ukázal so zraneniami tváre. A nie s hocakým škrabancom, ale s veľmi nepríjemne odretým nosom a podliatym čelom. Hovorí, že hral futbal, ale ľudia mu neveria.

Na sociálnej sieti Facebook vysvetlil, že išlo o zranenie pri futbale. "Veľmi sa teším, že po covidovom období som sa mohol vrátiť k môjmu obľúbenému futbalu. Dnes to nedopadlo najlepšie, ale aj taký je šport," napísal pod fotografiu so zraneniami na tvári.

Jeho vysvetlenie však mnohí odmietajú prijať. Niet čomu diviť, málokomu z nás sa totiž podarilo utŕžiť pri futbale také zranenie, aké má minister. Tie totiž vôbec nevyzerajú ako následky nárazu do žrde či po páde. Prijateľnejšie vysvetlenie, aspoň na pohľad, by iste pre mnohých bola skôr nejaká roztržka či bitka. "Aj ja som obyčajný človek z mäsa a kostí, kto z vás nemal nikdy žiadne zranenie? Niektorí píšete, že chcete video ako dôkaz. Sorry, ale futbal s kamarátmi nezvyknem natáčať," ohradil sa Naď.



Detaily, z ktorých mrazí! Svedkyňa videla na vlastné oči, ako vykopávajú hrob Milana Lučanského
16 | 06 | 2021 | Tibor Sipos