MUDr. Lipták varuje: Najviac ľudí, až 262 z milióna zaočkovaných, zomiera po vakcíne Moderna!
12 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Aj na Slovensku prebieha vakcinácia proti COVID-19 pomalšie, ako by sa zdalo. Niet sa čomu čudovať, pretože Slováci strácajú vieru v niektoré vakcíny. A keďže si nemôžu vybrať, tak váhajú. Doktor Lipták vo svojom blogu ukazuje, ako na tom skutočne sú niektoré v Európskej únii schválené vakcíny.


Slovákom sa do vakcinácie proti koronavírusu akosi nechce. Odrádzajú ich aj informácie o úmrtiach po podaní tej či onej vakcíny. Ad AstraZenecy už u nás skončila, pretože ju Slováci odmietli. Zle to podľa blogu kontroverzného doktora Petra Liptáka vyzerá aj s vakcínou Moderna. Len okolo Sputniku je vo svete absolútne ticho, kým u nás sa narobil taký humbug, že od neho odradili väčšinu záujemcov.
V EÚ sa najviac očkuje vakcínou od Pfizeru

Pri pohľade na tabuľky, ktoré zverejnil Lipták, môže bežný človek len neveriacky krútiť hlavou. Z prvej tabuľky je jasné, že v EÚ sa najviac očkuje Pfizerom (212 mil. dávok), druhá je AstraZeneca (63 mil. dávok) a tretia Moderna, z ktorej bolo využitých zatiaľ iba 30 mil. dávok (cca 10 %). Vakcínu od spoločnosť Johnson & Johnson aplikovala iba 10 mil. dávok (cca 3 %). Aspoň jednou dávkou bolo v EÚ zaočkovaných 185 mil. dospelých občanov a rozbieha sa už aj očkovanie detí.
V EÚ po očkovaní zomrelo okolo 14 tisíc ľudí

Príčina smrti. Zdroj: Blog Peter Lipták


Ešte zaujímavejšia je však tabuľka, ktorá ukazuje počty úmrtí po aplikácii jednotlivých vakcín podľa príčiny smrti. Zatiaľ zomrelo v EÚ v súvislosti s očkovaním proti covidu spolu cca 14 tisíc ľudí. Najčastejšia príčina, ktorá spôsobuje smrť, nie je toľko medializovaná trombóza, ale celkový šokový stav z alergie, ide takmer o 5 tisíc úmrtí. Dokonca aj psychické peripetie v súvislosti s očkovaním môžu viesť k smrti (188 úmrtí).
Z milióna zaočkovaných zomiera v priemere 75 ľudí

Slovákov určite zaujme aj tretia tabuľka, ktorá zobrazuje súhrnné počty úmrtí po aplikácii jednotlivých vakcín. Priemerná smrtnosť na 1 mil. aplikovaných vakcín je zatiaľ 75. To znamená, že z jedného milióna zaočkovaných po očkovaní zomiera 75 ľudí.

Počet úmrtí. Zdroj: Blog Peter Lipták


A teraz príde šok, pretože vakcínou, po ktorej sa najviac zomiera je Moderna. Napriek tomu, že sa jej dodalo iba 30 mil. kusov, zomrelo po nej 262 ľudí z každého milióna zaočkovaných. To je 8-krát viac ako po Pfizeri.

Priemerná smrtnosť 75 ľudí na 1 mil. očkovaných sa najviac negatívne dotýka nízko rizikových skupín, t .j. zdravých ľudí do 65 rokov vrátane detí, u ktorých je riziko úmrtia na covid prakticky nulové.

„Toto patrí, spolu s používaním Moderny, k dnešným najväčším očkovacím otáznikom,“ končí blog doktor Peter Lipták.

Peter Lipták šokuje: Po vakcíne Pfizer a Moderna zomrelo v Maďarsku oveľa viac ľudí ako po Sputniku!
Doktor Peter Lipták nie je známy len ako kontroverzný lekár, ale aj bojovník za liek Ivermectin a tiež proti plošnému testovaniu či noseniu rúšok. Teraz sa zameral aj na očkovanie, ktoré mu tiež nie je priveľmi po vôli. Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik