Jágr odmietol byť tvárou očkovacej kampane. Očkovať sa nedá, má dostatok protilátok
11 | 06 | 2021 I Peter Sulek

Hokejová hviezda a žijúca legenda Jaromír Jágr odmietol ponuku stať sa tvárou očkovacej kampane v Česku. Sám sa očkovať nechystá, pretože má dostatok protilátok.


Hokejista Jaromír Jágr podľa informácií Seznam Zpráv odmietol ponuku stať sa jednou z tvárí očkovacej kampane proti ochoreniu COVID-19 v Česku.

Jágr mal žiadosť omietnuť s argumentom, že on sám sa očkovať neplánuje, pretože má dostatočné množstvo protilátok.
Panika v tábore fanatických zástancov očkovania

Tento argument (dostatok protilátok) spôsobil v Česku paniku. Zrejme z dôvodu, že ak by sa podobný prístup rozšíril medzi pospolitým ľudom, očkovanie by medzi veľkou časťou populácie stratilo význam. Nasledovala by strata záujmu o očkovanie. Vakcinačný humbug by nedobrovoľne utíchol.

Medzi odbornou verejnosťou však nejde o ojedinelý názor. Nepotrebnosť očkovania pri existencii protilátok vytvorených prirodzeným spôsobom zdôrazňuje stále viac neskorumpovaných odborníkov.

Časopis Forbes ešte minulý rok písal, že prirodzená imunita po prekonaní COVID-19 môže pretrvať roky alebo až desiatky rokov. Vyplýva to zo štúdie renomovaných výskumníkov Inštitútu imunológie La Jolla. U jedincov, ktorí majú robustnú mieru B a T-buniek, „pretrvávajú tieto v tele potom ešte veľmi, veľmi dlho“.

Po prekonaní COVIDu nie je dôvod sa očkovať. Získate imunitu až na desaťročia, potvrdila štúdia
Časopis Forbes ešte minulý rok písal, že prirodzená imunita po prekonaní COVID-19 môže trvať až 8 mesiacov, ale môže to byť aj oveľa dlhšie. Vyplýva to zo štúdie renomovaných výskumníkov Inštitútu imunológie La Jolla. U jedincov, ktorí majú... Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Gabriel Matta


Hoci štúdia v tom čase ešte nebola preverená odborníkmi, takzvaný peer-reviewed,The  New York Times ju označil za najkomplexnejšiu a najdlhšie trvajúcu štúdiu imunitnej pamäte na koronavírus doteraz.

S podobným zistením prišiel aj tím z Centra bunkového a tkanivového inžinierstva v nemocnici U svätej Anny v Brne, ktorý vedie výskumníčka Irena Koutná. Tvrdia, že ochrana ľudí, ktorí prekonali covid, je o niečo silnejší ako u tých, ktorí boli proti nemu zaočkovaní.

Vedci dokázali, že imunita po prekonaní COVID-19 je o niečo silnejšia ako po vakcíne!
Svet sa zameriava v boji s koronavírusom na vakcináciu, ale ako dokazujú zistenia českých vedcov, imunita človeka, ktorý prekonal Covid-19 je o niečo silnejšia ako po vakcíne. Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Hana Zelená, uznávaná česká virologička, rovnako vyslovila názor na očkovanie tých, ktorí COVID-19 prekonali a majú imunitu. Tvrdí, že očkovanie pre nich nemá žiadny zmysel a zbytočne sa vystavujú riziku nežiaducich účinkov.

Preto je veľmi divné, že aj napriek takýmto vedeckým dôkazom má byť vstupenkou do „normálneho života“ len očkovanie, prípadne negatívny test.

Virologička Zelená: Očkovanie ľudí po prekonaní Covid-19 je nezmyselné. S očkovaním detí by som bola veľmi opatrná!
Hana Zelená je uznávaná česká virologička. V príspevku, ktorý prináša portál 40Plus prináša názor na očkovanie tých, ktorí Covid19 prekonali a majú imunitu. Tvrdí, že očkovanie pre nich nemá žiadny zmysel a zbytočne sa vystavujú riziku nežiadúcich... Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová