Blaha: Matovič do slovenskej politiky dotiahol úplný kanál a najprimitívnejšiu čvargu
11 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Minister vnútra Roman Mikulec sa stal najnovším terčom ofenzívy Smeru na členov vládneho kabinetu. Ľuboš Blaha ho preto v statuse doslova zasypal nielen „nepriestrelnými“ argumentami, ale aj svojím sarkazmom a invektívami.


Mikulec prežíva v súčasnosti ťažké obdobie. V dôsledku vojny v polícii bude čeliť odvolávaniu v parlamente, kde nemá podporu ani niektorých koaličných poslancov. Prirodzene, podpredseda Smeru Blaha mu v statuse vôbec nič nedaruje. Vykričal mu všetko, čo sa len dá vrátane rodinkárstva.



Mikulec hýril myšlienkami ako priemerný štamgast v šenku po ôsmej borovičke

Blaha netají, že po tom, ako si pozrel v televízii reakciu ministra vnútra Mikulca na obvinenia z rodinkárstva, musel si pretierať oči. „Toto je predstaviteľ vlády, ktorý má na starosti národnú bezpečnosť?“ pýta sa podpredseda Smeru. A vzápätí typicky po svojom dodáva: „Pánko hýril myšlienkami zhruba ako priemerný štamgast v šenku po ôsmej borovičke. Už tomu chýbalo, len keby si Mikulec šťavnato odgrgol.“
Mikulcova univerzálna odpoveď: Lebo Fico je

Novinári sa Mikulca spýtali, ako vysvetlí, že firma jeho otca dostala zákazku za niekoľko miliónov v čase, keď bol riaditeľom kancelárie. „A odpoveď Mikulca - Fico je chrapúň!“ zatĺka prvý klinec do rakvy ministra Blaha. Novinári sa Mikulca pýtali, či mu to nepripadá ako rodinkárstvo, veď vtedajší šéf Vojenského spravodajstva, ktorému robil šéfa kancelárie, je dnes jeho štátnym tajomníkom. „A odpoveď Mikulca - Fico je klamár!“ zatĺka druhý klinec Blaha.

Pán Mikulec, keď klamete, aspoň si to pamätajte! Odkazuje Erik Kaliňák ministrovi (VIDEO)
Situácia v slovenských policajných zložkách pripomína Kocúrkovo. Jedni zatýkajú druhých, druhí tretích a tretí prvých. Toto všetko nahráva opozícii, ktorá za to súčasnú vládu poriadne kritizuje. Patrí medzi nich aj podpredseda Smeru Erik... Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Novinári sa ministra pýtali aj na prenájom bytu jeho otca vojenskému spravodajstvu. „A odpoveď Mikulca - áno, ale Fico je gauner!“ pribíja Blaha ďalší klinec. A dodáva: „Toto isté dával aj pri obvinení, že dal zarobiť aj firme, v ktorej pôsobí jeho brat. Mikulec reagoval, vraj Fico je úbohý. A prečo neuposlúchol pokyn od premiérky Radičovej? Lebo Radičová porušila zákon! Chaloš si povedal. A prečo proti jej vôli skartoval správu o vlastných zlodejinách? Lebo Fico!“

Na všetky Mikulcove zlodejstvá existujú podľa Blahu listinné dôkazy, dokumenty, zmluvy. „A on nič nevyvrátil. Jediné, čo dokola opakoval, boli primitívne nadávky na Roberta Fica. To ako vážne stačí?“ pýta sa podpredseda Smeru.

Roman, so svojimi „kvalitami“ môžeš ísť robiť kolotočiara do Transylvánie, odkazuje Blaha Mikulcovi
Vojna v radoch polície síce utíchla, neutíchlo ale úsilie opozície na odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulca. Ako priznáva vo svojom statuse podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha, v parlamente už podali návrh na jeho odvolávanie. Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ako takýto zlodejisko a primitív, ako je Mikulec, môže riadiť rezort vnútra?

Podľa Blahu ide v prípade Mikulca o také exemplárne prípady rodinkárstva, že ak by takéto niečo spáchal nominant Smeru, tak ho tam novinári rovno hromadne zdvihnú a hodia do Dunaja. „Ale v prípade Mikulca nič. Stačí, keď sa vybúri na Robertovi Ficovi. Primitívne ako nejaká dutá hlava zo staničného bufetu. V SME ani čiarka, v Denníku N nič. Médiá to nechávajú vyhniť,“ útočí Blaha.

„Ja sa len pýtam, ako takýto zlodejisko a primitív môže riadiť rezort vnútra! Prepánakráľa, ako? A ako si môže dovoliť hystericky tam vrieskať po opozičnom politikovi, že je chrapúň či gauner?“ pýta sa podpredseda Smeru, podľa ktorého Robert Fico na tlačovke úplne vecne a profesionálne pomenoval kauzy ministra.

Mikulec zašveholil: Dôvera ľudí v spravodlivosť rastie. Tlačovky Hlasu a Smeru sú maskovaným strachom
Minister vnútra Roman Mikulec namiesto toho, aby začal intenzívne verejnosti vysvetľovať kauzy vlády ktorej je súčasťou, reaguje starou obohranou pesničkou. Fico a Pellegrini sa len boja, pretože polícia „pracuje“. Mikulec je presvedčený, že ľudia... Čítať ďalej
24 | 05 | 2021 | Petra Demková

Mikulec vrieskal ako orangutan, ktorému zobrali banán

„Chápem - Mikulec bol pristihnutý pri lúpeži. A preto je nervózny a prská. Ale, preboha, však to musí mať aspoň trochu úroveň. Vrieskať tam ako orangutan, ktorému práve zobrali banán? Bez jediného vysvetlenia, bez jediného argumentu? To ako vážne?“ srší Blaha.

Pripomenul, že Mikulec je vyučený letec a živil sa ako SBS-kár. „Do slovenskej politiky bola vpustená tá najprimitívnejšia čvarga. Matovič tam dotiahol úplný kanál - bez vzdelania, bez morálky, bez náznaku ľudskosti. A spája ich jediné - nenávisť voči Robertovi Ficovi. A toto je výsledok,“ konštatuje záverom Blaha a dodáva, že Mikulec musí ísť dole.


Pročko je pri Mikulcovi Erazmus Rotterdamský

„Nielenže dohadzoval kšefty svojej rodine. Nielenže nezvláda riadiť rezort. On nezvláda ani len sformulovať súvislú vetu bez vulgarizmov. Zavrite to besné čudo do klietky a utrite mu penu z úst. Toto je taká hanba pre Slovensko, že aj Pročko je v porovnaní s ním priam Erazmus Rotterdamský. Posledný nech zhasne,“ píše na záver statusu Ľuboš Blaha.

Tak toto tu ešte nebolo. Blaha svojím humorom zatienil aj najväčšiu hviezdu Joža Pročka
Najnovší prieskum volebných preferencií ukázal, že Smer sa škriabe nahor. Dokonca sa už dostala na druhé miesto iba necelých 8 percent za odídencami z Hlasu-SD a až tri percentá pred koaličnú SaS. Z tohto prejavil v statuse veľkú radosť aj... Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik