Anton Hrnko: Zúfalci slovenskej politiky trápne leštia kľučky v Budapešti
10 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

Táto karta už je nesmierne ošúchaná. Už takmer nevidno ani jej hodnotu. Iba hlupáci, avanturisti a neobmedzení egoisti si myslia, že koketovanie s Orbánom, Szijjártom alebo aspoň s maďarskou menšinou na Slovensku im prinesie tak potrebné hlasy pre prepašovanie sa do parlamentu.


Nepoučili sa - maďarská karta v slovenskej politike dávno stratila údernosť. nabrala dokonca obrátený efekt. Politik, ktorý chce byť prinajmenej smiešny, nenávidený a trápny, loví hlasy v rybníku voličov maďarskej národnosti. Tým však už dávno došlo, ako boli roky zneužívaní, využívaní, podvedení a napokon okašľaní. Hlupáci si to nie a nie pripustiť. O najnovších príkladoch píše na sociálnej sieti aj Anton Hrnko.

Hrnko: Spravodlivosť nemôžu robiť nespravodliví ľudia! Tí u nás vypustili hydru z klietky
28 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Reprofoto FB (@Anton Hrnko)

Bože, to sú...

"Predvčerom navštívil po jednom zúfalcovi s Gyimesim druhý zúfalec (tentokrát sám) maďarského ministra zahraničných vecí P. Szijjártóa. So svojimi 1 - 3% hlasov, s ktorými potápa najstaršiu slovenskú politickú stranu a diskredituje ju nielen pre súčasnosť a budúcnosť, ale taktiež jej minulosť, sníva o tom, že raz bude mať na Slovensku postavenie aspoň také, ako Orbán v Maďarsku alebo Kaczinski v Poľsku." (pozn. red. HD - Hrnko nepriamo naráža najskôr na Igora Matoviča, potom na Andreja Danka.)
Rektálny alpinizmus na linke Bratislava - Budapešť

"Pán Boh nás ochráň od týchto snov. To Matovič je len suchý odvar toho, čo by nastalo. A potom, čo nabrýzgal na P. Pellegriniho, je posledný v rade, ktorý by mal niečo od neho požadovať." Pokčuje Anton hrnko.

Keby si zachovali aspoň trošku sebaúcty

"Keďže poznám veľmi dobre pozície Orbánovho "korunného princa", momentálne ministra zahraničných vecí Maďarskej krajiny, vo vzťahu k Slovensku, neviem vôbec pochopiť, čo má s takouto politickou entitou spoločné predseda SNS. (Ak vôbec niečo cíti k tejto značke). Ale určite viem, čo si P. Szijjártó myslel, keď svojho hosťa odprevadil na cestu domov. Myslím si, že to bolo veľmi podobné nasledujúcemu:
"BOŽE, TO JE VÄČŠÍ HLUPÁK, AKO SOM SI MYSLEL!" Končí svoj status na sociálnej sieti Anton Hrnko.
Pozn. red. HD

Ak si Igor Mtovič myslí, že politické bratstvo s jeho korunným princom Gyimesim mu prinesie pár schodíkov k moci, mýli sa a strápňuje sa. M,enovanému totiž o žiadneho Matoviča nejde, ale výlučne iba o seba a svoju politickú budúcnosť.

 

Anton Hrnko varuje: "Toto je koordinovaný útok na suverenitu Slovenskej republiky"
"To, čo sa na Slovensku deje okolo vakcíny Sputnik V, nemožno nazvať inak ako obchod s teplou vodou. Neúspešní a skrachovaní politici zistili, že značná časť slovenského obyvateľstva viac dôveruje ruskej vakcíne ako vakcínam západných firiem.... Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Ivan Brožík